do 170 EURA?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

do 170 EURA?

Post od X »

Koju nokiu bi mi preporucili da kupim do 170 Eura (+- 10 E)??? hvala unapred na odgovorima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Možda si trebao dati više podataka šta želiš od telefone.
Ali stvari stoje ovako, u cjenu od ekih 160-180e možeš uklopiti:

1.n-gage, 3650, ako želiš symbian telefon - mana je veličina, oba su ogromna.

2.5100 ako si sportista, ne treba ti kamera, hoćeš radio - nesalomiv telefon, sa dobrom baterijom i izolacijom na vlažnost

3.7250, 7250i u osnovi su isti, pouzdani, imaju kameru, klasičan nokijin izgled

4.3220, namjenjena je mlađim ljudima, atraktivna, ima i video, prosječnu dobru kameru, nov je model

5.6800, samo ako si sms manijak

Za sve ove telefone imaš detaljna objašnjenja na ovom sajtu, ili www.nokia.com i idi na upoređivanje, fino ti uporede 3 modela do srži. :wink:

Na tvom mjestu razmislio bi i o SE telefonima, koji su izvrsni i za taj novac možda nude više, pogledaj: t630, k500, z600, f500 rekao bi da su bolji od gore navedenih nokia, a i motorola v525 je izvrsna, za te pare nokia se ne isplati, jer po mom mišljenju tek od 220e nokia ima extra modele :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Ne bi se pokajao ako bi uzeo bilo koji symbian telefon, i ostalo je ok, ali to kad jednom probas videces zasto ih toliko hvalimo

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

uzmi brate symbian

Post od punkrockserbia »

ja ti predlazem symbian telefon jer svaki dan izlaze neki novi programi slicno kao za pc,ja licno imam nokiju 3650,i stvarno sam prezadovoljan,a da ne pricam o malo ili dosta skupljim varijantama symbian telefona

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Pa naravno, citao sam vase postove na ovom forumu i zeleo bi da to bude symbian telefon prvenstveno Nokia ali moze da prodje i neki drugi. :D

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Do sada sam imao Siemens MC 60 i bio sam zadovoljan sa njim ali mi je sad malo dosadan (kada sam procitao sta sve mogu symbian telefoni). :mrgreen: Svidja mi se nokia N-Gage ali je jedino bila u Mobillwood-u a sada je vise nemaju (Zvao sam u ponedeljak i lepo ljudi kazu nema je i nece stizati skoro :cry: ).

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Kada sa MC 60 pređeš na neki Symbian fon, cinice ti se kao da si sa bicikla uskocio u mlazni avion... Sala mala. Ma to uopste nisu telefoni za neko poređenje...
N-Gage je super spravica za one kojima je prioritet igranje igrica i slušanje muzike (mp3 i radio)....
Ako ti pored navedenog (izuzev radia, plus dosta losiji zvuk) treba i fotoaparatic - kupi bar 3650 ili neki jos bolji (6600, 7610...) smartphone...
Nece ti brzo dosaditi, veruj mi!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mozda nema N gage......ali imash N gage QD za 190 evra....koji je okej fon....
Za 170 evra imash i N 3650 koji je Symbian fon...mislim da cesh biti zadovoljan.. :wink: :wink:
@sasa ns ...hmm...chovek reche fon do 170evra a ti mu navede modele od 250 i 350 evra... :mrgreen: :mrgreen: hah

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Naveo sam N-Gage i 3650 kao prvu varijantu (za lovu koju ima), ali između redova je moglo da se pročita da je još bolje ako može da još malo ustedi i kupi 6600, koji trenutno ima najbolji odnos u relaciji karakteristike - kvalitet - cena... Da ne bi posle zalio za potrosenim parama. 7610 je tu čisto da ga ima u vidu... i da ima o čemu ubuduće da razmišlja.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja sam malo razmislio, a u istoj sam situaciji kao i ti. Odlučio sam da kupim ili N-gage QD, ili SonyEricsson Z1010(ispravan, ne jedan od ovih naših bagovitih). Prvi je pristojne veličine, igrice su odlične, a može i mp3 da se ubaci(mp3 nije nešto ekstra dobar, ali može da se sluša), Z1010 je odličan telefon, mp3, radio, proširiva memorija(K700 na preklop i u 3G varijanti), ali Z1010 može da bude i bagovit, tako da pazi gde kupuješ. Tu je i Nokia 3650, ali već sam je imao, dok bi za tebe mogla biti odličan izbor, jer telefon ima skoro sve što i, toliko hvaljen, 6600. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

P.S. Možda ne bi bilo loše razmotriti Motorolu MPX200, ali moram d upozorim da na njoj baterija ne traje duže od jednog dana. :mrgreen:

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Citao sam o Nokiji 6600 u testovima i vidim da se nije bas proslavila. Koliko kosta taj SE Z1010. :roll: Napisite nesto o njemu 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa imas sve o njemu na sajtu i cenu u vecini servisa i tehnicke karakteristike! Ima 2 kamere, mp3, bt, 3G, prosirivu memoriju...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Zaboravih: napisite nesto i o toj motoroli (karakteristike, iskustva...). Dali je moguce nabaviti bolju bateriju za nju.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Nemoguće je nabaviti veću bateriju za tu Motorolu, najveća mana joj je izostatak kako Ic porta, tako i Bluetootha. A što se tiče Z1010, on je prvi telefon koji omogućava video razgovor, ima mp3, kameru rezolucije 480x640, MMS, GPRS, UMTS, proširiva memorija do 128mb, IC port, Bluetooth. Nema šta nema. :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Nemas symbian alternativnu nokia telefonima, jednostavno oni to prave i najbolje i najjeftinije... Z1010 je ok , ali nema operativni system tako da sva ta memorija moze da stoji za ukras... Sto se tice testa 6600, nemoj da verujes u sve sto se pise, znas li i jednog korisnika koji je probao kako dolikuje i nije bio ekstremno zadovoljan sta je dobio za 250e? Ja ne znam a znam mnogo ljudi koji je koriste.

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

A Motorola? procitao sam da ima Windows 8O Dali je bolji od symbiana i dali ima programa, igrica... za njega. Bas mi se svidja, jes da nije nokia ali nema veze. Jel imao neko ovaj mob. :)

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Ludak napisao: najveća mana joj je izostatak kako Ic porta, tako i Bluetootha
Na ovom sajtu pise da ima IC port 8O

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Bolje je uzeti 6600 od z1010, suludo je uzeti telefon koji je tih dimenzija, pa pobogu z1010 je bukvalno veći od 6600 kad je sklopljen, a kad ga raslopiš oooo tek onda je ogroman, to mu je naj problem.

Za te para 6600 je naj izbor, definitivno.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Hmmm, ja bih pre uzeo nokiju N-gageQD nego N6600 koji je smorio. :roll:
Valjda moze da se nadje za te pare...
:arrow: :idea:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Odgovori