Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi kako ide onaj kod za format,cemu sluzi format i sta se tacno formatira?
Ja kolko sam citao po forumu,prvo se flesuje fon sa novom verzijom softvera,a onda se flesuje da bi bio stabilniji?
Jel sam dobro skapirao?
@alien:
heh,
ja pakovanje jos uvek cuvam u posebnoj kesi, nekako mi zao da ga unistim. nadam se da si video sve na tim slikama, malo sam ih na brzinu islikao
Doolentije, pa nema tu nesto bog zna sta da se polemise, nestalo je ovih jeftinijih sto su skidani sa mreze, a ostale su samo prodavnice sa jacim cenama i verovatno original (fool) pakovanjima i to ce tako neki dan dok se ne nabave nove zalihe i onda ce cena drasticno da padne pa mozda budemo imali srece pa se i original pakovanja malo spuste ........
SE, u NS-u imas te slusalice u podzemnom prolazu u jednoj radnji mobilnih telefona(malo ju je tesko naci jer je skroz zavucena) za nesto vise od 2.000 din koliko se sjecam...
Cim idu uz music edition moraju biti bolje od obicnih.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, Mislim da znam tu radnju dosta je mala a imaju svasta, a dali vredi kupiti takve slusalice posto sam ja od ovih omijh napravio da mogu da ubacim bilo koje sluske, ali se dosta slabije cuje i kada prikacim na zvucnike jucese dosta slabije nego na w800.
SE, jeste to je ta mala radnja, stvarno su dobro opremljeni, sta ne mogu da nadjem u cijelom Novom Sadu nadjem kod njih...
Sto se tice slusalica po meni su malo skupe ali su ipak najbolje koje nokia nudi... Ako mozes ponesi telefon sa sobom pa ih pitaj da ti daju da probas slusalice na licu mjesta pa ako ti se svide(a nisu ti preskupe) kupi ih...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
gallee, maska sigurno može da se menja, ali je skupa ukoliko se odlučiš za original...Pogledaj kod ovlašćenih distributera i uvoznika...Tada ćeš jedino biti siguran da je maska original...Kopije, koje su dosta jeftinije, uglavnom znaju da budu loše urađene...Ako takve kupuješ neka bude I klasa i dobro obrati pažnju na detalje kad budeš pregledao maskicu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pa ne znam kako je za N73...Ali sećam se da je za original maskicu za N70 trebalo platiti oko 4500 din. u Mobisu...Dok je kopija I klase koštala oko 1500-1800 din...Te su bile dosta dobre...A one koje su od toga jeftinije i nisu za stavljanje na mob...Posebno na N73...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
gallee, u mobisu su cene:
2000 za prednji masku
2000 za zadnju masku
1000 za tastaturu
E sad ovo ide + - jer sam davno pitao i bilo je za crnu masku, ali bar okvirno imas sliku o cenama.
PozZ
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.