Njegovan, postoji ta opcija,ali bas i nije najlegalnija....
Kao sto vidis u potpisu i ja imam dva telefona i gle cuda oba su 064 postpaid,ali je jedan biznet tarifa dok je drugi bel 200 (mada se opasno razmisljam da predjem na telenor prenesi 250... )
Jednostavno jedan mi je za posao (i taj je posle 18h iskljucen),a drugi za privatne pozive (taj je po ceo dan i noc ukljucen)...
I ja imam dva(2) telefona .Na jednom mi je pri-paid,a na drugom post-paid,oba su telenor brojevi.Pri-paid mi je do skoro bio prvi broj tj.svi ga znaju(sada samo za omiljeni broj sluzi,dosta mi smanjuje mesecne troskove),a od skoro post-paid je prvi(odabrani ga znaju i paket je prenesi 250-vise nego zadovoljan).Opasno se razmisljam o ovoj n76,svidela mi se na prvi pogled(slaba baterija mi nije problem,punjac u stanu,punjac u kolima)
loki13, па баш таква опција код нас и има. ПИВАТНА и БИЗНИС. Када си на послу упалиш БИЗНИС а када звршиш једним кликом прелазиш на ПРИВАТНо. Али доброможда неко ипак као ви воли да има два телефона и да тако рукује са њима.
Njegovan, Ja tebe uopste nerazumem,kakvav klik kakvi bakraci,covece imam dve kartice i kako da strpam dve razlicite kartice u jedan fon? Imam dva boroja i dva fona,nevidim sta tu nije jasno....
Ja imam 3 broja i 3 fona, sve 3 mreze. 064 mi je ono broj koji svi znaju (Laki), 063 sam uzeo sada cisto za poruke, i Vip da vidim sta ce da bude (mrka kapa).
Imam 2 telefona kuci koja nisam uspeo da prodam, a sada tesko da cu ikome prodati, pa asto da stoje i skupljaju prasinu.
Njegovan, Brate a zasto da menjam brojeve i stavljam ih na jednu karticu kad ova dva imam vec 5godina...A i dali je moguce da se to tako stavi na jednu karticu,sta ako su razliciti operateri?
vostezmaj, Ако су различити оператери онда не може. Али чини ми се да ти рече да су са једне мреже.
А ако са једне мреже не мораш да мјењаш бројеве те исте можеш да ставиш на једну. Само да напоменем да то код нас ради префектно али за Србију не знам.
I kod mene je pala mala,ali bitna izmena,stari dobri w810 je zamenjen za mladjeg brata (barem po oznaci) w850i....
Tako da sad uzivam u garima novog walkmen playera,veceg ekrana i losije kamere
imao sam E 900, pa sam seo na njega i otisao je ekran... novi telefon cu pazariti sigurno ...e sada da li iphone ili qtek 9100...ili treo 680...za sada nosim motorolu c139 ..najaci fon
Ja trenutno koristim 6288 i zadovoljan sam Posto je u CG tek sada poceo sa radom m:tel (M:ts) sacekacu neku dobru akciju pa cu da menjam! Za sada imaju DIAMOND akcije na 2,5,15 god sto je suludo. Da bi dobio N95 moras da platis 1000e i ugovor na 15g uz mjesecnu preplatu od 20e!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.