Nokia 7900 Prism

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Nokia 7900 Prism

Post od mdenic85 »

Jos jedan modni telefon

Slika

Nokia 7900 Prism ima nešto drugačiji oblik kućišta od svoje prethodnice i izgleda ozbiljnije. Displej nove Nokije ima dijagonalu od 2 inča, urađen je u OLED tehnologiji i pruža QVGA rezoluciju sa prikazom do 16.7 miliona boja. Specijalno iznenađenje, koje je Nokia pripremila korisnicima jeste 49 boja iluminacije i isto toliko boja za osvetljavanje tastature, pa smo sigurni da će svako uspeti da 7600 Prismu personalizuje prema svojim potrebama. Kao vrlo zanimljiv dodatak ističe se i “živa” pozadinska animacija, koja dinamički menja boju i slikovni motiv u zavisnosti od doba dana, jačine signala i napunjenosti baterije i time u svakom trenutku omogućava atraktivan i zanimljiv prikaz na displeju.

Prema Nokijinim daljim navodima ovaj telefon u stanju je da svira muziku do devet sati neprekidno, a podržava GSM/GPRS/EDGE i UMTS odnosno 3G mreže, i to kvad bend mod za GSM i dual mod za UMTS mreže. Kao podrška za MP3 plejer (MP3/AAC/eAAC+/WMA) i kameru rezolucije dva megapiksela dolazi interna memorija od 1 GB koja, nažalost, nije proširiva. Za povezivanje sa računarom koristiće se microUSB konektor, koji smo već kritikovali kod Nokije 8600 jer je nekompatibilan sa većinom USB dodatne opreme, a sa drugim uređajima putem Bluetooth v2.0.

http://www.pcmagazin.co.yu

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ti ga najavi kao nešto novo ili samo kao novu temu za buduće korisnike?

Edit:
Obrisan pogrešan link koji sam dao
Poslednja izmena od gameforce u Uto, 14. Avg 2007. 07:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Gameforce,ovo je 7900 prism,ne 7500 :)
Slika
Slika
Veoma lep telefon,izuzetan dizajn,nisam bas siguran kojoj publici je namenjen,jer bilo koju zensku osobu da sam pitao,ni jednoj se ne svidja :roll:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ups... :oops: :oops:
Ovo prism me prevarilo pa sam prevideo brojeve.
Izvinjavam se !
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Po meni je mnogo lepsi dizajn 7500 Prism iako je na mnogim forumima Nokia popljuvana samo tako :( ,zato sam i odlucio da je nabavim preko eBay-a.Ako uspem,iznecu neke impresije kasnije...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

gameforce, izvinjenje prihvaceno... meni se i ne svidja toliko. Ali izgleda interesantno! Ali mislim da nece napraviti neki BOOM na trzistu!

Odgovori