Da li ste prokleti???

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Da li ste prokleti???

Post od Spyker »

Da li vam se desava da bacite pare na nesto, i onda to ne iskoristite?

Pre svega mislim na memoriju(memorijske kartice).
Ja sam recimo uzeo karticu od 1gb za 40e, a popunio sam 220mb. znaci, mogao sam uzeti i karticu od 256mb i ustedeti 30e.

Evo sad, uzimam p990 (veceras), i trazim karticu od 2gb, kao stavljacu filmove :lol: Djavola cu stavljatu filmove, opet cu baciti pare!!! Sad cu uzeti lepo 1gb i ustedeti 20e!(mada mi je i GB previse)

Onda, bio sam u Dubajiu i gledam da uzmem iPod. razmisljam da li da uzmem 30gb ili 60gb... Ovaj je samo 50e skuplji, a ima duplo vise memorije... I, uzmem ja 30gb, cak se malo i pokajem sto nisam uzeo 60gb. Kad sam dosao kuci, napunio sam ga sa 3gb muzike, ne moze nikako vise, ali ja nisam o tome razmisljao.. Znaci, imam preko 25gb slobodno na ovom, a ja sam hteo jos veci(cista pohlepa!!!)

Da li su se i vama desavale ove greske?
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

hehehehehehehehe uhhh koliko puta vise ne znam ni sam koliko ih uvek sam kupovao najvecu mogucu memorijsku za K800 sam isto uzeo 1GB i isao sam logikom trebace i tako uvek.Npr uzeo sam 2GB za foto ako budem slikao 150 slika dam glavu i tako u krug.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

meni je stalo do kvaliteta muzike pa mi je 1GB malo mozda uzmem 2

:D

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

redovno mi se deshava da prodam mnogo jeftinije spravu, jer me mrzi da se akcijam sa alo oglasima ...
There is no knowledge that is not power

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ovako....Dao sam velike pare na JasJam,doduse na rate,uz telefonski racun,ali svejedno zalim,jer uopste ne koristim one funkcije koje su mu prednost u odnosu na Treo.Tu sam debelo poceo da zalim.Uzeo sam za njega 512mb karticu i ona je skoro skroz puna,malo muzike,neki filmic,dosta fotki....tu se definitivno nisam presao.Treo sam dobio,ali i da sam kupio,ne bih se pokajao jer je odlicna spravica,jedini minus je losa komunikacija sa BT sluskama.Za Treo imam 1gb karticu i ona je ponekad prazna,ponekad krcata,tako da i to nije bila greska definitivno.Ali jesam kupi aluminijumsku futrolu za njega i platio je 30 evra,a maltene je uopste ne koristim jer veoma otezava upotrebu.Imam I-audio plejer 0d 60gb,i to mi je bila jedna od najboljih investicija na svetu,svu svoju muziku sam prebacio u njega,i imam jos jedno 20% slobodno na hardu,ali i to ce se caskom popuniti.

Sve u svemu,ne mislim da sam proklet po tom pitanju,ali definitivno sam proklet po pitanju toga da nemogu konacno da se skrasim s jednim fonom na barem godinu ipo-dve...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovako kupio sam za 40e 1gb mem stick duo jos pre godinu dana a za 60 sam nasao 2gb i plasio sam se da ne podrzi tu od 2. sada znam da podrzava i kajem se sto nisam to tada uzeo jer meni bi bilo i 40gb malo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve sto platim trudim se da maximalno iskoristim, i uglavnom u tome uspevam. Problem je sto volim extravagantne stvari koje posle tesko mogu da prodam. Eto, imam tako Nokiu 3300 koju niko nece, isto tako imam sada E61 koji ce tesko da se proda jednog dana i td.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Никада не жалим за парама које сам дао за нешто што ми се пуно свиђа. :lol:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Ja uvek dam vecu sumu novca kad telefon izadje ne mogu da izdrzim da sacekam tako kad sam kupovao k800 bio je 350 eura a za 15 dana 300 al kad necu da cekam i da cim mi dosadi malo telefon odmah menjam

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Alien, ma to si ti postavio temu da se malo hvalis, te uzima se p990 te hodas po dubaiju a onda jos iPod.. ajde bezi nekom drugom :lol: :lol:
sala mala naravno ;)

da, dobro pitanje.. dali smo prokleti
mislim da otprilike svako od nas ima tu dozu, prvo prokleti s menjanjem, jedva cekas nekih 200€ da uzmes model koji sanjas mesecima, onda prodje nepun mesec i daje drugi.. :wacko:

ne znam dali sa proklet u u tvom smislu da nesto ne iskoristim ali jesm u smilsu da uzimam nesto kad "nemam" para.. recimo k750 sam uzeo bas kad mi nije odgovaralo, pljusno pare na njega a posle gotovo nemam ni za kafe.. onda sam isto dao oko 40€ za 1GB.. nisu velike pare ali u tom trenutku jesi.. pa opet osta bez dinara..

ali u principu nikad nisam pozalio i nikad nisam nesto uzeo a da ne iskoristim.. da imam na mobilnom 100GB sigurno bi ih napunio

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ja sam za k800 bio uzeo 1gb,sramota me da kazem za kolko su mi doneli iz nemacke.napunio sam je za pola sata,film ceo+500 mb muzike,1000 slika,razni klipovi,70 instalacija igrica*instalacija*/jar fajlovi i tako mi je bio napunjen sve dok ga nisam prodao,a imao sam memorijsku kad je retko ko imao k800,jako sam bio srecan
nokia c7

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Mislim da po prvi put u zivotu sam kupio telefon,ne zato sto je najnoviji,najbolji nego zato sto najbolje ispunjava moje zahteve.Ranije sam kupovao telefone skoro odmah po izlasku.
Pre par meseci sam se bio nalozio na n95 i bio veoma blizu kupovine,a onda shvatio da sve one silne funkcije meni ustvari ne trebaju i na kraju bi se to opet svelo na koriscenje organisera,poziva i poruka,a to e61 najbolje radi :D
Jednostavno (tesko mi je kad ovo kazem) ohladio sam se :D
E da,imam i ja 1gb karticu i nikad nije napunjena preko 500mb,ali mi je vise puta bila korisna kao prenosni disk,ne kajem se sto sam je kupio :P

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

proklet? naravno da sam proklet... i te kako sam proklet :smutny:
posto sam zadnjih mesec dana u Nemackoj, ne moguce je izdrzati a ne kupiti bar neke od tehnickih cudesa koje vas okruzuju. danas sam kupio:

radio za Ipod 55e
usb adapter [sve sto ima USB izlaz ubaci se u adapter i onda se adapter ukljuci i to se puni da se ne puni preko kompa] 17e
tranzistor cjaletu 5e
neki bzvz privezak 1e
usb flash 4gb 30e

za danas je to to

pre par dana sam porucio GPS 20c koji je takodje stigao... i tako... dolazimo do zakljucka da sam proklet :uhuh:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

hehe kad je meni drug slao pakete iz Kanade i rekao mi da kupujem sta hocu i kad je poslao pakete carina na dva paketa pojedinacno na svakom je bila oko 150 eura i mogu reci da sam proklet mnogo volim tehniku vise nego oca i majku kako kazu neki(sala naravno)E da ja sam u februrau platio 25-6 eura usb od 4GB i ukljucim kod druga a kod njega lose bili povezani kablovi i samo posle 5 minuta se zapalio

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma Mirko jednom se zivi :lol: :lol: Ja licno volim da kupim kvalitetnu stvar,a kad kupujem mob,volim da dobijem takozvano full pakovanje,iako nesto skuplje kosta,ali osecaj kad donesem kuci to pakovanje i otvorim,zaboravim da sam u Srbiji i osetim se kao sav normalan svet :wink:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ma ja samo jedva cekam da dodjem do tog chuvenog mentalnog stanja,gde mogu da odaberem mobilni,kupim,zaista koristim sve funkcije zbog kojih sam ga i kupio,i drzim ga kod sebe preko godinu dana...e to bih voleo da docekam,onda bih konacno skinuo prokletstvo :lol:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uh,proklet i to prokleto proklet.(pazi recenice)
Imam miniSD Transcend od 1GB i microSD Kingston od 1GB,kad sam kupovao ove kartice vodio sam se onom frazom memorije nkad dosta,ali kad sam kupio jedva sam naunio 300-350 MB,najvise je tu muzika i poneka slicicia i koji klip ali muzika prvenstveno.Mogao sam uzet obadve od po 512MB i fino bi ustedeo,ovako dao sam dobar kes a nisu iskoristene maksimalno.
araphel napisao:...definitivno sam proklet po pitanju toga da nemogu konacno da se skrasim s jednim fonom na barem godinu ipo-dve...
Za ovu recenicu araphel, ti svaka cast nazlost u mom slucaju ziva istina i stvarno mi je vise dosadilo i umoran sam od toga.Ako mi odgovara ergonomija telefona onda mu ja seljak trazim neke mane i razloge za menjanje,ako mi sad kao sto je slucaj sa e50 sve odgovara osim glupog dzojstika tj ergonomija mi ne odgovara ond opet sledi menjanje.
Stvarno zelim neki telefon koji bi mi odgovarao i da budem miran dve godine (makar) :smutny:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Wicker Man tu se slazem sa tobom to stvarnoooooo dosadi ja sam dosad promenio pre 90 telefona i brate mnogo zamorno :lol: .Ja bih takodje imao zelju da imam telefone duze od 1godine jer dosad najduze je bio K800 oko 7-8 meseci i bas me smorio jedva sam docekao W950 koji mi je savrrsen sem WiFi.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Memorije i para nikad dosta... :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ja sam cvrsto resio da prva sledeca kombinacija koju odradim mora da potraje barem godinu ipo...dosta sam se ja ispruzio para na telefone....vreme je da se malo smirim.....ono sto me cudi je da mi pored JasJama,jos ovako sredjenog i nabudzenog i otklucanog,ipak Treo deluje kao bolje resenje za mene i onaj koji cu pre zadrzati....Mislim da bi najpametniji potez bio da ih oba prodam,pazarim Treo 680 i neki solidan laptop da zamenim ovu kanticu sto sad imam i da lepo skinem tu kletvu sa sebe.....dosta je bre bilo!

Bas cu da pokusam da sastavim listu svih telefona koje sam imao od pocetka

Odgovori