Forumski problemi (premešteno iz chat)

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Spyker napisao: A, tvoj odgovor je pokazao da ne znas ni sam...
Tebi baš treba crtati?

Ne želiš da shvatiš ili se praviš da ne shvataš (to mislim da radiš).
Nećeš nikada dok sam ja mod napisati "ako nekome treba takav (krakovan) program neka se javi na pp" ili ga tražiti javno.
To je protiv pravila ovog foruma!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

E ovako da i ja prozborim koju :D .
Ovako meni je forum generalno OK,sasvim fino odradjen i ne vidim neki pad kvaliteta.Jeste da se neka pitanja ponavljaju u nedogled i da nam fali vise interaktivnih tema a da nisu zasnvane na prepucavanjima tipa nokia vs se vs motorola...
Sto se tice rada mod. i admin. sasvim korektno i zadovoljavajuce,neki kazu kako je gameforce, ponekad ostar ali tako treba i da bude.Koliko je samo putana pomenuo da je zabranjeno dopunjavanje
poruke drugim karakterima i celo citiranje postova,da su i vrapci naucili.Pored svega toga opet neki dan jedan calan postavio poruku i onda udario dopunu karakteromu nedogled,forum se pravo rastegao,ja da sam bio u tom trenutku bio mod. odmah bi mu obrisao post bez upozorenja,pa nek se misli gde je pogresio. :uhuh:
Ono sto mi najvise od svega bode oci i smeta je omalovazavanje nekih clanova,zbog godina i nekih stvari koje su pogresno rekli i odmah zigosani kao nepoznavaoci i oni cije misljenje je bezvredno.
Za tim nema potrebe uopste,kao sto sam ranjie napomenuo svi smo vde dobrovoljno i okupljeni oko stvari koje volimo i mozemo bez ikakvih trzavica da razmenjujemo iskustva. :wink:

Spyker, ja sam ti vec ranije rekao da si dobar poznavalac i entuziajista ali brate treba ti tolerancije i strpljenja,ne mozes na svako neslaganje sa tvojim misljenjem reagovati burno,shvatam ja ti si sad u godinama koje to pospesuju i pun si elana i zeljan dokazivanja,ali znas treba malo ponekad "spustiti loptu". :wink:
Sto se tice trenutno lose psecenosti foruma mislim da je to prvenstveno zbog leta, ljudi su manje u kucama i na odmorima su,hvataju jos sunca dok ga ima i dok nije pocela skola i faksevi. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Najbolji mod koji drzi do pravila foruma, koji radi svoj posao kako treba je gameforce :wink: Samo nastavi tako, nema vise pravila da noviji clanovi ne znaju pravilnik vec i neki koji su tu odavno ne znaju...
Spyker ljuti se koliko hoces gameforce je uvek upravu, ali ti i dalje teras svoje, dovoljno si rekao svojim ponasanjem na forumu, koliko puta si psovao, koliko puta si napao nekog, koliko pua je zbog tebe(samo zbog tebe) zakljucana neka tema jer si nastavljao da najbijas off.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

nadovezao bih se na ovu Milanovu recenicu
gameforce je uvek upravu
Ako gameforce kaze sad idi skoci u bunar ti ces to uraditi?(PS:Nemam nista protiv gameforce)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

napalm, izvini, kucao sam post kada si ti poslao poruku pa nisam primetio. Nema problema, ja se nikad ne ljutim ako je prijateljski savet. Isto vazi i za wickler man-a, ako je prijateljski savet, hvala.

gameforce, da, sad sam pogledao temu u nokiji, u pravu si... Samo, mogao si lepo reci da otvorim drugaciji sastav, ali sad kad pogledam ipak si bio u pravu, izvinjavam se...

Milane, zasto ti je najbolji kad svi rade isti posao po pravilima? Ili malo hoces da mu pridjes ako zagusti da te izvuce??? (ako nisam u pravu, a ti ces reci da nisam, izvini)

I, evo, reci mi kada sam psovao? Bas me interesuje, jer nisam nikad, a ti mi uvek prebacujes... Interesuje me kada sam napao nekog direktno i rekao mu ti si glup, ili napao nekome clana porodice ili tako nesto? Ili je ipak bilo po pravilima foruma? (samo, nemoj mi kao deca u prvom razredu, kazes nekome zezao, a uciteljica kaze nije zezao nego se salio na tvoj racun :lol: )

I, kao sto sam rekao, ne znam da sam i sa kim upadao u raspravu osim ona tri clana koja sam pomenuo... Neki ce sad reci jedno, drugi drugo, ali ja se ne secam...(sad ce milan reci da je bilo sa pilgrimom, a tu je on potpalio vatru, pilgrima nije ni interesovalo, a i nas dvojica smo u odlicnim odnosima)
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

madness99, ja to nisam rekao... U vecini slucajeva je bio u pravu 99% bih i ja tako postupio kao i on.
Spyker, rade, ali on se vise istakao u svom radu, neko nema hrabrosti da zakljuca temu i posalje u kantu, e stoji tema velika o k750i i neki pametnjakovic postavi novu temu...
Na svim forumima kad tako nesto uradis tema ide pod lock i u kantu, nekoliko puta je ovo gameforce uradio i tu ga podrzavam ;)
A to da li mu se ja cepim, sam oceni nemam zasto da se cepim, dobio sam vise opomena nego bilo ko, da sam trebao biti banovan to bi bilo davno... Sta ces bio sam mlad i zelen...

A sto se tice psovanja pa pazi, u jedno 2-3 posta sam video tvoj lepi recnik, i to sam ti u jednoj temi cak 3 puta, slovima tri puta rekao da procitas pravilnik i ispravis svoj post ali ti to nisi hteo.E bas me briga psuj koliko hoces, ali to nista ne doprinosi tvojoj licnosti, samo govori da si jos klinac...
A rec zezao koriste svi, tako da to i ne gledam...
Ti upadas stalno u neku raspravu, i kad se ne vodi izmedju tebe i jos nekog, ti si tu da se umesas, neko je meni pricao da izigravam policajca na forumu sad vidim ko je glavni...
A piligrim je covek, svadjas se sa covekom koji ima i 2x vise godina od tebe, zna o symbianu kao neki experti na forumu, takodje i o sonyericssonu zna dosta, osim nekakvog modovanja.

Nek gameforce potvrdi koliko si se svadjao i da je nekoliko tema zakljucano zbog tvog off-a i prepirke...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

milan91 ti si rekao da je gameforce uvek u pravu i samim tim moze biti jedno od stvari al necu da se svadjam niti sta :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

"Nek gameforce potvrdi koliko si se svadjao i da je nekoliko tema zakljucano zbog tvog off-a i prepirke..."

Ma nema sta da potvrdjuje, znam da je tako bilo...

I, koliko puta ti treba reci(samo mi reci broj da ti u jednom postu napisem da se nisam svadjao sa pilgrimom!!!!

Samo napisi psovku koju sam koristio, ne mogu da se setim! Ili, jesam li te uvredio? Opsovao ti nesto? Pretio ti nekako? Reci mi, molim te, samo reci rekao si to i to...

"neko je meni pricao da izigravam policajca na forumu sad vidim ko je glavni... "

Gledaj ti sta hoces, kao sto sam ti pre rekao, uopste me ne interesuje...
iPhone + CX300

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ja mislim da je ovo prepucavanje sasvim nepotrebno: forum je na vrlo visokom nivou, modovi rade odličan posao (uglavnom, 99,9% slučajeva), ali ima dosta tvrdoglavih članova koji jednostavno neće da popuste! Šta je nekom teško, posebno ovdje gdje niko nikog ne poznaje (opet u većini slučajeva) da kaže da je pogriješio i da se izvini?! Gameforce jeste malo oštar, ali to je češće dobro nego loše. Ako se ostali ne vrijeđaju, kao najbolje modove bih izdvojio Ninolinu i Miškonija, jer su uvijek do krajnje granice tolerantni i spremni da pomognu. Bez obzira koliko koji član imao godina, ima dosta klinaca koji se ponašaju vrlo zrelo, a nekoliko onih koji se ponašaju kao da im je po pet godina. Bez obzira na sve to, modovi vrlo doprinose kvalitetu sajta svojim by-the-book održavanjem, ali im ne pružaju svi članovi potrebnu pomoć. Ako sam ikad bio jedan od tih članova, izvinjavam se, ionako imate dosta posla :lol: :wink:
Stvarno bi bilo lijepo kad bi svi mi, bar u ovom virtuelnom svijetu, pokazivali neke dobre, ljudske osobine. Priznajte svi svoje greške, pomirite se i dajte da bez predrasuda, dignutih noseva, paranoje, nevaspitanja i drugih nekorektnosti nastavimo sa ovim forumom kako je oduvijek bilo!
Sve što je za to potrebno je malo dobre volje i ostavljanje ovih ružnih osobina koje sam naveo za situacije za koje će možda stvarno trebati, a koje su definitivno van ovog foruma.
Ja dajem sve od sebe da se nikome ne zamjeram ovdje i da nikog ne omalovažavam, pošto sam nikad (ili skoro nikad) nisam bio žrtva toga.
Ovaj forum je jedan od boljih na kojim sam bio i vjerujem da ove sitne gluposti to neće moći da pokvare, ipak je ovdje puno znalaca, profesionalaca i dobrih i poštenih ljudi (svi oni znaju ko su, neću ih nabrajati).

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

madness99, shavtio si banalno covek je mislio na njegov rad na forumu......

nisu modusi slobodni zidari i ljudi od velikog uticaja (mozda neki i jesu :) ) pa im se treba podvlaciti dovoljno je da ti ne obrisu cijeli post zbog neke greske i to je to..... i treba im biti zahvalan za to :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

madness99, ajde nemoj sada i ti izvacit rci iz konteksta, ako je milan rekao da je gameforce, uvek u pravu ne mora znacit da je "uvek".. to samo onako kaze a uvek niko nije u pravu.. svi mi gresimo ali on i ostali modovi rade posao kako treba samo akda bi bilo vise bana mislim da bi oni imali vise postovanja.. a to opet sto ispada da se ja i milan njima ulizujemo.. sanjaj, tamam posla nego..

samo jedno pitanje za sve, da nema Spyker, mislitel da bi forum bio bolji ???? mislitel da bi sve cvetalo ??? (oke ne kazem da je forum odron, daleko od toga, zato i jesam tu sto mi lici na ozbiljan forum..)

ajde Spyker, necemo vise, eto jesi psovao nisi vise nije ni bitno, pokusaj da se suzdrzis da to ne radis a ako u radis i kad te opomenu neki clanovi onda edituj poist i gotovo, niko te nece napadat, jel OK :wink:

nadam se da i gameforce, nece vise vuc pricu o Spyker, tako da se mi vratimo generalno forumu gde ima "malo" vise clanobva od nas cetvorice-petoice ali gle.. nema ih na ovoj temi.. sto stvarno ne znam ali mislim da je ovo odlika koliko je posecen forum.. na zalsot

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

megatron znam ja nasta je on mislio nego je mogao da napise gameforce je uvek u pravu npr na forumu ili cemu vec drugom zar ne?

napalm death nisam video tvoju poruku,ja sam to cisto onako hteo da napomenem najbolje znate kako kazu

mir mir mir niko nije kriv ava ava ava sudija je krava kupus i pecenje slatko pomirenje (izvinite zbog off i jel mozete da spojite teme)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

madness99, nisam video post od Vincent, i mislim da je rekao ono sto sam napisao a i onos to kazes.. ajde pustite to sve, bilio proslo... vratimo se forumu

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Spyker, ja nisam rekao da si se svadjao sa piligramom vec prepirao i njega ucio pameti ko da ima 7 godina...
Psovki ne mogu da se setim, a ne bih ni pisao ovde, nisu bile upucene meni niti bilo kome ali su tu bile, sad kome si ti to namenio ne znam...
Nisam hteo da se ukljucim na ovu temu jer sa video da se vodila prica izmedju dva clana, jedan ej moderator, drugi je clan, ali kako ova corba da prodje bez nase mirodjije Spyker-a, on je uleteo i krenuo da se pravda ko da je njega neko prozivao, a najkrivlji je... Morao sam da kazem i ja, jer si ti spyker tako ispricao da je ispalo da je gameforce sad neki Bog i on gleda samo tebe, posmatra te i uvek tebe "kaznjava".Ali uvek je bio upravu sto se tice tebe, a i nekih drugih clanova i postupaka.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91, ja njega nisam ucio pameti, samo sam rekao da oni znaju o cemu im prica i da nemora da im prica. I kako je moguce da njemu nije smetalo, a ti si morao da se umesas :P

I, ja psovku jos uvek cekam, jer nikoga nisam uvredio!!! Mozda sam rekao da ne lupa da me ne zajeba*a ali nisam vredjao!!!

I, nise tacno nista(ali apsolutno nista) sto si napisao, niti je tema bila izmedju dva clana(nemam pojma kako si to umislio) niti sam se ja osetio prozvanim, samo sam rekao da sam ja, ako se nije setio, jer priznajem da sam pogresio(a to je nesto za sta ti ocito nikad neces biti sposoban, kao sto ti je daniel rekao, da ti nebi spala kruna sa glave...)
iPhone + CX300

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Oh, i onda se pitate zashto nam je takva atmosfera na forumu?

U drugoj temi se dogovaramo da napravimo neki okup a ovde se svi prepucavaju?

Zbog jako slichne teme i takvog prepucavanja pre nekih godinu dana, nekoliko aktivnih chlanova je prestalo da posecuje forum, diskutujte normalno i nemojte da dozvolite da se na kraju ponovi ista pricha :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jesi, jesi ali covek jednostavno nije hteo da se prepire sa tobom...
Ma psovku necu staviti, seti se sam sta si napisao...
Pa bilo je ali tu se ti pojavljujes pa onda vise nije :roll: Ja priznajem da sam pogresio kad stvarno pogresim, nema sta da ja sad pricam da sam pogresio kad nisam...gluposti, ti nisi ni cuo za sve java aplikacije za koje ja znam, a jednostavno nisam hteo da pisem jer sta to clanu vredi kad nema motorolu nego ima w300i koji ima bas odlicnu rezoluciju...
Sta ces spasce mi kad je budem imao... Samo jedno mogu da kazem u vezi tebe i ostalih koji su poput tebe:

Pare menjaju ljude... 8)

Edit:
Dexter, bas tako dexter, izgleda je to pravilo da se odrzi svake godine, pa onda kao neki clanovi kukaju, zasto nam je otisao ovaj, zasto nam je otisao onaj :uhuh:
Kladim se u koliko hocete da ce jos dosta njih otici zbog ovakvih prepirki i ovakvih clanova, kazem ti spyker spusti malo loptu i nemoj vise dzaba da punis forum glupostima i off-om.Ako imas nesto pametno da kazes reci, nemoj samo da se svadjas.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam imao strpljenja sve da citam, izvinjavam se unapred zbog toga, ali ljudi... pa nismo tu da se svadjamo k'o kere (sto bi rekao Balasevic) nego da razmenimo kontruktivna misljenja. Prepucavanjima na tehnickim forumima po meni nema mesta. Ok je da svako ima svoje misljenje, ali nametati ga je u najmanju ruku nepristojno.
Cisto da znate, misljenje je kao dupe, svi ga imaju!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91 napisao:Samo jedno mogu da kazem u vezi tebe i ostalih koji su poput tebe:

Pare menjaju ljude...
Molim te da pojasnis, nisam najbolje razumeo...

Sta sam napisao, posalji mi na pp ako neces ovde, nemam pojma o cemu govorite, a niko nece da kaze(ili ipak nije bilo psovke?)
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ne moras da razumes, verujem da neki razumeju mene sta pricam i o cemu pricam...
Bilo je psovke, i to dve, nema veze koje su ali su bile ;) Ja ne izmisljam nista... Mozemo li da prestanemo sa prepirkom vise, jer stvarno izludjuje i mene a i ostale.

Odgovori