madness99, ja to nisam rekao... U vecini slucajeva je bio u pravu 99% bih i ja tako postupio kao i on.
Spyker, rade, ali on se vise istakao u svom radu, neko nema hrabrosti da zakljuca temu i posalje u kantu, e stoji tema velika o k750i i neki pametnjakovic postavi novu temu...
Na svim forumima kad tako nesto uradis tema ide pod lock i u kantu, nekoliko puta je ovo gameforce uradio i tu ga podrzavam

A to da li mu se ja cepim, sam oceni nemam zasto da se cepim, dobio sam vise opomena nego bilo ko, da sam trebao biti banovan to bi bilo davno... Sta ces bio sam mlad i zelen...
A sto se tice psovanja pa pazi, u jedno 2-3 posta sam video tvoj lepi recnik, i to sam ti u jednoj temi cak 3 puta, slovima tri puta rekao da procitas pravilnik i ispravis svoj post ali ti to nisi hteo.E bas me briga psuj koliko hoces, ali to nista ne doprinosi tvojoj licnosti, samo govori da si jos klinac...
A rec zezao koriste svi, tako da to i ne gledam...
Ti upadas stalno u neku raspravu, i kad se ne vodi izmedju tebe i jos nekog, ti si tu da se umesas, neko je meni pricao da izigravam policajca na forumu sad vidim ko je glavni...
A piligrim je covek, svadjas se sa covekom koji ima i 2x vise godina od tebe, zna o symbianu kao neki experti na forumu, takodje i o sonyericssonu zna dosta, osim nekakvog modovanja.
Nek gameforce potvrdi koliko si se svadjao i da je nekoliko tema zakljucano zbog tvog off-a i prepirke...