La lala la la
ja sam osamdeset prvo.
Uf a ja sam mislio da je ovo forum o telefonima.

Fino je da ima i mladjih, nisam svima isao da gledam profil, ali sam iznenadjen znanjem ovih 93/91, momci svaka cast.
Sto se tice muzike, od melodija to su onako neki fini bipovi, i slicno, imam i nesto u mp3 formatu, isjecenih numera, ali sam to batalio, izlizale su se, a nove numere da sijecem namam vremena.
Svidja mi se ovaj fazon sa melodijama strananaka sto fura
Andrijano, vrlo originalno narocito za vrijeme kampanja.
Od "pesmica" trenutno su tu oasis album wanderwall, slusam druge njihove stvari ali je trenutno ovaj na plejeru.
Tu su jos i metalica onaj snimak koncerta uzivo, vrlo kul stvar. Tu je i Sting,par numera red hot chili pepers,zatim filmska muzika-pink panter, titanik,rob roj,dinastija

itd.
Od domaceg tu je Cola zadnji album.
Ali eto necu da se foliram, zadesi se tu i nesto narodnog, ali ne tipa ziki, viki,seki, vec onko probrane stvari, uglavnom vrijeme zlatnog folka 80tih i 70tih, (nije lepa brena)
Npr, Vesna Zmijanac album dodji sto pre,
Cune Gojkovic-Jesen stize rana, itd.
Lepa lukic-Od izvora dva putica,
Hanka Paldum, par numera,
Haris Dzinovic, najbolje kafanske,
Tomu i Sabana, samo najbolje, ali u posljednje vrijeme i to izbjegavam, jer lose utice na mene, kad ujtro cujem "dotako sam dno zivota", mislim stvarno je suvisno nesto takvo na pocetku radnog dana gdje jos trebas da ostvaris neke razultate.Mislim...
I jos par desetina ovako dobrih numera, naravno narodnih, koje imaju sentimentalnu vrijednost, (djevojke pamtim po pjesmama, i rado ih se sjecam), i koje me podsjecaju na ranu mladost i kafane, dim,dobro crno vince,i praznjenje istog preko ograde splava.

.
Zaboravio sam i Milenceta Radosavljevica, i dvije najbolje, "dao bih ovo malo zivota" i "jedna zena plave kose"
Znaci nema neke ogranicenosti, i kao sad sam ja HM i furam taj fazon, i nista vise i sve drugo mi se gadi, vec naprotiv, zavisno od prilike i raspolozenja, pa uostalom kad odem na svadbu ili kad su veselije prilike sa odabranim drustvom, necemo slusati Vesnu Pisarevic La LaLa La La, vec se zna, glavom od sto.

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3