Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

@nobodyasaleksa pa mi smo vrsnjaci a ja sam mislio da nema nikoga ko je moje godiste a da slusa takvu muziku :D :D

a sto se tice "elektonske" muzike ne volim onu sa vokalima vec samo instrumentale kao sto to radi enigma ali rijetko kada slusam

Jadeshine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 10:53

Post od Jadeshine »

imam dosta muzike na fonu, a to je: tiga, david guetta, nickelback, staind, rhcp, offspring, blink 182, avril lavinge, no doubt, benny benassi, tu i tamo neku muziku sa Top FM-a, riblja corba, partibrejkesi, ma sve i svasta :)

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Megatron jesi li 91.god??
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Da i ja napisem nesto :) :

Kod mene na fonu trenutno nema nista,vec samo fabricka,a za sirocco je komponovao specijalno neki poznati lik za ambijentalnu muziku tako da je to vrh,tako opusta,ako neko moze neka skine bas opusta.A imam i neki program koji izvlaci audio u mp3 zapisu iz svakog filma...tako lepo izvuces sve i iseckas,e da nekad mi zvoni audio iz reklame za jednu stranku,ali vecinom kad je izborna groznica :) ,nego elem da se vratim sta slusam.Kao mali sam slusao rock koga se i dan danas ne odricem,a sad malo ublazenije varijante,electronica,a v=cesto je tu i Oliver Dragojevic,Bjaga i takodje muzika iz filma oceans 12,snatch-odlicno...,ali za svoju dusu cesto slusam i pustam metallicu,a od nasih cesto,ali vrlo cesto Block Out,koju smatram jednom od nasih najboljih grupa,pa ti tekstovi su umetnost--xiljadu zanacenaja,mesec dana da provalis o cemu je covek rekao,to je tako dobro,Mita je legenda-filpzof-ako niste culi,a verujem da jeste :) ,za ovu grupu-odlicna je :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

evo danas je ponovo u telefon usao Deep Purple i Zeppelin i Riblja Corba pa ce biti zanimljivo za slusanje .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Andrijano, svaka ti cast to za Block Out,ali samo da znas,iako Mita super prenosi atmosferu svih tik stihova,on ipak nije autor,Nikola Vranjkovic je autor svih Block Out tekstova jos od druge polovine njihovog prvog albuma...U svakom slucaju,po meni su oni svakako najbolji domaci bend,i sta god da drzim u fonu od muzike,njihov album Ako Imas S Kim I Gde nikad ne vadim iz telefona :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Negde u petom osnovne sam poceo intenzivno da slusam rock,prvo naravno riblja corba u sestom zabrabnjeno pusenje,a do osmog sam dogurao do goblina i bas u to vreme su Block Out ,ako se ne varam izdali drugi album "Godina sirotinjske zabave" i ja sam totalno bio odusevljen prvi put kad sam cuo nista nisam razumeo,kao kad sam prvi put gledao "seriju otvoren vrata" :) -tek posle sam shvatio da su tako isprozivali ove gore da je to haos(mlad sam bio solidno "94 da bih shvatio),nego da se vratim na block out i mene je to odusevilo tako da i dan danas imam taj album ceo- i po neku pesmu sa drugih albuma-ma najbolji su.Tako da je meni omiljen drugi album(sve pesme),a ja sam mislio da Mita pise,a da je Nikola gitarista,ali ovo sam siguran da sve spotove rezira Mita i omote crta posto je akademski slikar po struci.
Araphel,nisam ni sumnjao u to da ne slusas Block Out :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

NoBodyAsAleksa, jesam i ima nas jos na forumu gen. 91 mislim milan ali nisam siguran ;)

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

hehe ja sam jos mladji pa slusam slicnu muziku :D:D

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

Dobro, ima nas i '90... a inace, vrlo slicno kao kod Megatrona i NoBodyAsAleksa,samo ima i house-a... ma sve je ok sem narodnjaka...
araphel napisao:nije me briga sta ce neko da misli o muzici koju nosim u fonu ili melodiji koja mi zvoni, moj fon, moja stvar, zar ne?

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Jao tek sam sad video da sam napisao da imam 16 god. a nemam imam 15. slucajno sam napisao da imam 16!!! inace ja sam '92!
Madness koje si ti god.???
E da zaboravio sam da napisem slusam i Sex Pistols!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ja sam '93. godiste :oops: Al da ne idemo u off ubacio sam neke balade (ioako nisam ljubitelj)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Аууу, па ја сам онда старудија када видим да овдје има доста младих. :wink: :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Andrijano, za spotove i omote si skroz upravu...Nikola je gitarista,kompozitor i tekstopisac....

A inace vidim da je tema naglo skrenula u to ko je koje godiste :D Koliko sam ja shvatio iz mojeg boravka na ovom forumu a i jednog skupa na kojem sam prisustvovao,ima nas od jako mladih do ozbiljnih ljudi u 30im godinama,i to je skroz ok,znaci da smo fini i normalni :lol: jer i bez obzira na razliku u godinama mozemo sasvim ljudski da razgovaramo o zajednickim temama....

Da se vratim na temu...nasao sam neki Tribute album koji je neki pijanista uradio za Iron Maiden,i mnogo dobro zvuci,najveci hitovi Maidena kao instrumentali na klaviru...moracu da izvucem neki dobar deo i da stavim kao zvono....

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Klinci, (sa velikim K :wink: ) svaka čast, ima nade za zemlju Srbiju, keep on rolling! Vremenom ćete proći (nadam se) i kroz bendove kao što su CaptainBeefHearth, Pixies, SonicYouth... Istražujte i starije, tipa pilgrim's avatar. That's the rockanje. :wink: Ne mogu da verujem da imate 16 god...
Pozdrav i za blockout fanove, malo zbunjujući textovi, kao EKV, zato i odlična obrada iste - Soba :)
izvinjavam se za off, stronger than me ;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

La lala la la
ja sam osamdeset prvo. :P
Uf a ja sam mislio da je ovo forum o telefonima. :D
Fino je da ima i mladjih, nisam svima isao da gledam profil, ali sam iznenadjen znanjem ovih 93/91, momci svaka cast.
Sto se tice muzike, od melodija to su onako neki fini bipovi, i slicno, imam i nesto u mp3 formatu, isjecenih numera, ali sam to batalio, izlizale su se, a nove numere da sijecem namam vremena.
Svidja mi se ovaj fazon sa melodijama strananaka sto fura Andrijano, vrlo originalno narocito za vrijeme kampanja.
Od "pesmica" trenutno su tu oasis album wanderwall, slusam druge njihove stvari ali je trenutno ovaj na plejeru.
Tu su jos i metalica onaj snimak koncerta uzivo, vrlo kul stvar. Tu je i Sting,par numera red hot chili pepers,zatim filmska muzika-pink panter, titanik,rob roj,dinastija :lol: itd.
Od domaceg tu je Cola zadnji album.
Ali eto necu da se foliram, zadesi se tu i nesto narodnog, ali ne tipa ziki, viki,seki, vec onko probrane stvari, uglavnom vrijeme zlatnog folka 80tih i 70tih, (nije lepa brena)
Npr, Vesna Zmijanac album dodji sto pre,
Cune Gojkovic-Jesen stize rana, itd.
Lepa lukic-Od izvora dva putica,
Hanka Paldum, par numera,
Haris Dzinovic, najbolje kafanske,
Tomu i Sabana, samo najbolje, ali u posljednje vrijeme i to izbjegavam, jer lose utice na mene, kad ujtro cujem "dotako sam dno zivota", mislim stvarno je suvisno nesto takvo na pocetku radnog dana gdje jos trebas da ostvaris neke razultate.Mislim...
I jos par desetina ovako dobrih numera, naravno narodnih, koje imaju sentimentalnu vrijednost, (djevojke pamtim po pjesmama, i rado ih se sjecam), i koje me podsjecaju na ranu mladost i kafane, dim,dobro crno vince,i praznjenje istog preko ograde splava.:smutny: .
Zaboravio sam i Milenceta Radosavljevica, i dvije najbolje, "dao bih ovo malo zivota" i "jedna zena plave kose"
Znaci nema neke ogranicenosti, i kao sad sam ja HM i furam taj fazon, i nista vise i sve drugo mi se gadi, vec naprotiv, zavisno od prilike i raspolozenja, pa uostalom kad odem na svadbu ili kad su veselije prilike sa odabranim drustvom, necemo slusati Vesnu Pisarevic La LaLa La La, vec se zna, glavom od sto. :)
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Posto mi se promenom telefona povecao i memorijsi kapacitet stavio sam neke nove pesmice kao npr:
Billy Idol-speed
Ekv-ti si sav moj bol,novac u rukama,krug,oci boje meda...
Goblini-ona,u magnovenju,punks not dead...
Ritam nereda
Zabranjeno pusenje

Sada mi je prosto milo da slusam mjuz preko fona,nemere mi dosaditi,ama nikako...
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Zaista je pohvalno sto mladje osobe vole i postuju kvalitetnu muziku (citaj rock'n'metal),samo da znate to ponekad donosi nevolje,mnogi vas gledaju popreko i okarakterisani ste kao narkomani i ko zna sta jos,znate vec nase ljude. :wink:
Takodje kao vi sam poceo sa rockom tipa Pusenje i Corba a onda sam otkrio heavy metal ,odusevio se i bio miran nekoliko godina,ali nije mi to bilo dovoljno jako (bio sam "zelen") i onda otkrivam black i death metal.Uh kad se setim tog doba,tada sam bio jako mracan i dugo sam bio u tom fazonu.
A onda valjda sa godinama jednostavno shvatite prave vrednosti i vratio sam se starom dobrom heavy-ju i to i sad slusam,ali uvek ima pomalo black-a.
Mada primecujem da mi u poslednje vreme sve vise svidja jazz i bas sam danas ubacio neke numere,stvarno opustajuce. :wink:
araphel napisao:nasao sam neki Tribute album koji je neki pijanista uradio za Iron Maiden,i mnogo dobro zvuci,najveci hitovi Maidena kao instrumentali na klaviru...
araphel, jesi to nasao na netu ili si kupio cd,ako nije tajna?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

u je, ja mislio da sam ja najmladji ( '88 ). sad sam ubacio malo blind guardiana i bon jovi-a .

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Е, сада нема чега нисам натрпао. :lol: :lol: :lol:
Купио картицу од 1 гига и нагурао је пуну. 8)
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Odgovori