evo jos jedno tesko pitanje,da li ima velike razlike u zvuku,kada koristim mp3 na k610i,u odnosu na w800i-w700i-w810i......sve sam pare potrosio,za W seriju sad nemam para,ali cisto da cujem od nekog da li treba da me pece savest sto nisam malo sacekao.
Hvala.
Premestio:gameforce:Svaka tema ima svoje mesto.Ne može se pisati bilo gde!
Dokolica,pa normalno da ima,ipak je walkman serija bolja od k serije,ali veci procenat kvaliteta w-serija izvlaci na sluske (hpm 70,hpm 82....).
Ali ako ti je muzika bas,bas bitna onda si nazalost pogresio...
Ne moze, jedino w950 i n91 imaju dobar zvuk kao prosecan mp3(ali opet ni blizu kao iPod). Ostali clanovi w swerije su losiji, a k seriju necu ni da komentarisem. Slusalice ce mnogo poboljsati zvuk, ali opet nece biti dobar kao na w seriji(bice bolje od mp3 playera sa losim slusalicama, ali sa istim slusalicama je mp3 mnogo bolji)
Dokolica, pa nije to toliko strasno Spyker, je u pravu sto se w serije tice...a k610 sa boljim slusalicama i memorijskom karticom ce ti dobro sluziti za slusanje muzike....
nisi nam rekao da li se tebi svidja kako on radi kao mp3 player?Ako promenis sluske i bude bolje pusti ga tako da ti sljaka i sebi ustedis zivce i pare....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Pa i jeste generalno bolji od ostalih (w810),u odnosu na w700 ima duplo vise memorije tj 512mb i AF,a u odnosu na w800 nema poklopac kamere,ali zato nema i dzojstik i veci ekran i senzor za svetlo i flash teme....
A cena mu je ok,jer za 170e nema bolji telefon da se kupi (sa takvim muzickim mogucnostima,2mpx kamerom...,512 memorijom...),prosto nema!
spyker rece da je zvuk na w950 i n91 kao kod prosednih mp3 player-a. To uopste nije tacno. Pogledaj malo review-ove po netu... Oni su mnooogo vise od prosecnih mp3 player-a. Evo primera: Ortak ima blueberry cat mp3 sa 2gb memorije, kosta 100e zvuk je glasan ali nista posebno kvalitetan, slusalice krs, baterija prosek, a prebacivanje muzike sa kompa na fon prava katastrofa. 30mb za 30minuta. strasno! A recimo prebacivanje na w950 se zavrsi za par sekundi... Dakle ne mesajte babe i zabe...
lanmibg, dakle, jedno je sta ko pise, a drugo je kako je stvarno!!! Za prosecan player smatram neki bolji od onih kineskih, ali losiji od iPoda, i to sto sam rekao je potpuno tacno. Sam sam radio poredjenje i tako je!
ma kakvi da kucnem u drvo nego mi je otisao ispod kreveta nocas dok sam slusao muziku i cekam da ga izvadim a da ga ne izgulim.E odlicno Pa on uzima al ja cu probati Pa ne verujem stize u nedelju a ja ga dajem Vincentu u Nedelju
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.