Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ma telefon je non stop bio uz mene, ni sam nisam mogao da verujem. znam kako me smaralo ranije da punim svako veche ali kad se ovo desilo...shto je najzanimljivije baterija je bila na max crtica sve do sat vremena pre nego shto tje se konachno isprazniti
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Cao svima.
Imam n73me, i uz njega adapter za 3.5mm sluske, medjutiim koje god da prikljucim jacina zvuka mi ni na max volume nije dovoljnja pa me interesuje da li postoji neki nacin da fon "nateram" da gura jaci zvuk. Ovo pitam jer sam tako na samsungu d600 ukucao sifru (koju videh na ovom sjajnom forumu) i usao u skriveni meni gde sam dodatno pojacao zvuk.. mozda je tako nesto moguce i na n73?? Ili mozda neki drugi nacin.. Bilo sta samo da se jace cuje...
Hvala
Imam n73me, i uz njega adapter za 3.5mm sluske, medjutiim koje god da prikljucim jacina zvuka mi ni na max volume nije dovoljnja pa me interesuje da li postoji neki nacin da fon "nateram" da gura jaci zvuk. Ovo pitam jer sam tako na samsungu d600 ukucao sifru (koju videh na ovom sjajnom forumu) i usao u skriveni meni gde sam dodatno pojacao zvuk.. mozda je tako nesto moguce i na n73?? Ili mozda neki drugi nacin.. Bilo sta samo da se jace cuje...
Hvala
Pa kud ces jace,dovoljno je glasno,osim ako ti sa samim tel nesto nije u redu,uzmi probaj neku drugu n73 pa uporedi,a sto se aplikacija tice,meni nije poznata ni jedna,mozda neki player ali moras ga sam potraziti,eventualno da ima neki eq pa da pomocu njega pojacas zvuk.
P.S. sad sam se setio,mozda da podjes na jedno ciscenje usiju do doce,to bi pompglo 100 %,he hee...

P.S. sad sam se setio,mozda da podjes na jedno ciscenje usiju do doce,to bi pompglo 100 %,he hee...

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
SE, kalendar mozes da iskljucis tako sto ces iskljuciti stand by.
udjes u tools/settings/phone/stand by/off. al onda neces imati ni onih 6 ikonica da desktopu.
udjes u tools/settings/phone/stand by/off. al onda neces imati ni onih 6 ikonica da desktopu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
imam jedno pitanje, pa zaista molim za odgovor, jer mi je frka.
danas sam narucila N73. da li postoji N73 u crnoj boji koji nije music? ili je to varijanta da bi prodavci izbegli da daju karticu od 2 Gb?! rekose mi da imaju samo crni, ali da to nije music, iako sam ja nasla da nije predvidjen obican N73 u crnoj boji...
drugo... da li je tacno da N73 music nema autofokus kao sto pise u specifikaciji na ovom sajtu?
hvala puno
danas sam narucila N73. da li postoji N73 u crnoj boji koji nije music? ili je to varijanta da bi prodavci izbegli da daju karticu od 2 Gb?! rekose mi da imaju samo crni, ali da to nije music, iako sam ja nasla da nije predvidjen obican N73 u crnoj boji...
drugo... da li je tacno da N73 music nema autofokus kao sto pise u specifikaciji na ovom sajtu?
hvala puno
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
n73 music edition i n73 su potpuno isti. cak mozes od obicnog n73 da napravis n73 me(razlika je u softveru koji mozes da ubacis od n73me u n73). n73me ima autofokus i potpuno je isti po karakteristikama kao i n73.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
postoji N73 običan u crnoj boji i to su brendirani telefoni za "tim" i "vodafon" , i mnogo ružno izgledaju tako crni išarani , N73ME originalna ima muzičku notu na mm-key tasteru i neka nikakvih oznaka ali se teško nalazi i uglavnom je preko 350 evra , ja sam pokušao da nađem sivu a da nije sa mreže i to je u BGu nemoguća misija (jedino u Mobisu ima - sa nenormalnom cenom od 34.000 dinara
) , čak su mi danas u marvelu hteli prodati sivu n73 (nije sa mreže) sa 26 sati razgovora za 280 evra
(folija na displeju bila) ... kaže prodavac " u jbte kako to , možda su minuti" 

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
SE, pokusavao sam da uradim na svojoj n71 to sto si ti hteo. Nazalost nemoze da se skine datum(bar ne kod mene) ako neko zna neka kaze kako se to radi.
Moze da ti umesto datuma pise ime profila, ali neznam koliko ti to znaci.
Moze da ti umesto datuma pise ime profila, ali neznam koliko ti to znaci.
Pre par dana sam kupio N73 ME, ovo je moj prvi symbian telefon. Nisam se nadao da ce neke stvari biti ovako komplikovane... Procitao sam ovu temu od pocetka do kraja, bio na razno-raznim stranim sajtovima, ali mi neke stvari jos uvek nisu najjasnije...
1. Da li znate kako da ubacim neku svoju melodiju i postavim je za sms?
2. Da li moze da se promeni ona "bip" melodija prilikom stizanja report-a i kako?
3. Da li mogu i kako da se izbrisu linije prilikom pisanja sms-a?
4. Da li postoji neki dobar file manager na PC-u, koji vidi sve sistemske foldere, da ne moramo da koristimo programe na telefonu, sa kompa bi bilo sve jednostavnije i brze?
5. Koji .aac editor mi preporucujete za editovanje melodija?
Instalirao sam X-plore 1.02, ali program ne dozvoljava da iskopiram melodiju u sistemski folder u kome se nalaze i ostale melodije koje telefon koristi...
Hvala na pomoci!
1. Da li znate kako da ubacim neku svoju melodiju i postavim je za sms?
2. Da li moze da se promeni ona "bip" melodija prilikom stizanja report-a i kako?
3. Da li mogu i kako da se izbrisu linije prilikom pisanja sms-a?
4. Da li postoji neki dobar file manager na PC-u, koji vidi sve sistemske foldere, da ne moramo da koristimo programe na telefonu, sa kompa bi bilo sve jednostavnije i brze?
5. Koji .aac editor mi preporucujete za editovanje melodija?
Instalirao sam X-plore 1.02, ali program ne dozvoljava da iskopiram melodiju u sistemski folder u kome se nalaze i ostale melodije koje telefon koristi...
Hvala na pomoci!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
bibby:
1. instaliraj - "Rock Your Mobile MessageTones v1.00 S60v3"
2. može isključi "zvuke upozorenja" u profilima
3. linije
, izgled menija za poruke je već predefinisan u temama i tu nema menjanja
4. za pregled foldera u telefonu iprebacivanje muzike i fotki najbolji i najjednostavniji je "nokia pc suite" , a ako želiš da čačkaš po sistemskim folderima , Symbian 3rd ti to neće još neko vreme omogućiti -
5. probaj "Easy CD-DA Extractor 9.1.1"
1. instaliraj - "Rock Your Mobile MessageTones v1.00 S60v3"
2. može isključi "zvuke upozorenja" u profilima
3. linije

4. za pregled foldera u telefonu iprebacivanje muzike i fotki najbolji i najjednostavniji je "nokia pc suite" , a ako želiš da čačkaš po sistemskim folderima , Symbian 3rd ti to neće još neko vreme omogućiti -
5. probaj "Easy CD-DA Extractor 9.1.1"