3,5mm jack
3,5mm jack
Kako se zove ono cudo sto utaknes u mob pa imas 3.5mm jack za bilo koje sluske (imam 6233) i gde se to moze naci u ns??/
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Zove se Nokia AD-xx audio adapter!Ovo xx sto sam stavio je zato sto ih Nokia ima vise,najjednostavniji je AD-15,njega jos cuvam ali ima samo osnovnu funkciju da je prost adapter,ima jos i AD-36,njega sam valjda imao uz N91ME i on je ekstra ali samo za Nokie koje vec imaju 3.5mm jack tako da je vise tu kao daljinski nego kao adapter,i ima jos i AD-41,kao i AD-45 koji trenutno imam uz N80IE i koji je verovatno najnakljukaniji funkcijama!
Sto se tebe i tvoje kupovine tice ne znam gde bi ih mogao naci u NS jer nisam odatle,a ja sam svoje dobijao uz telefone,a AD-15 mi je pre skoro 2 godine doneo blade_bre sa ovom foruma ali da znas da neces imati skoro sigurno sve funkcije koje ima sam adapter jer za njih mora postojati i podrska u softveru telefona a to Nokia vala NE daje,sem ako nije taj adapter predvidjen BAS za tvoj telefon,a to mozes proveriti na njihovom sajtu,pa ako nema adaptera za tvoj telefon,onda ne bacaj pare i uzmi AD-15 jer on i nema neke funkcije i ne kosta vise od 1000 dinara plafon,mozda malo vise ako odes u Tehnomarket,AlphaCopy ili Mobis jer oni ipak prodaju originalnu i legalno uvezenu robu pa su skuplji po 50-ak %!!
Pozdrav
Sto se tebe i tvoje kupovine tice ne znam gde bi ih mogao naci u NS jer nisam odatle,a ja sam svoje dobijao uz telefone,a AD-15 mi je pre skoro 2 godine doneo blade_bre sa ovom foruma ali da znas da neces imati skoro sigurno sve funkcije koje ima sam adapter jer za njih mora postojati i podrska u softveru telefona a to Nokia vala NE daje,sem ako nije taj adapter predvidjen BAS za tvoj telefon,a to mozes proveriti na njihovom sajtu,pa ako nema adaptera za tvoj telefon,onda ne bacaj pare i uzmi AD-15 jer on i nema neke funkcije i ne kosta vise od 1000 dinara plafon,mozda malo vise ako odes u Tehnomarket,AlphaCopy ili Mobis jer oni ipak prodaju originalnu i legalno uvezenu robu pa su skuplji po 50-ak %!!
Pozdrav

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Stelle, pa one i jesu predvidjene za to,naravno koristice ti samo ako imas neke bolje sluske,moze i od se hpm-70....
Mada kada postavis neke druge sluske preko ad-xx adaptera ma koliko dobre bile i one cak izgube neki procenat snage (jacine...),pa bi ti bilo najbolje kada bi mogao adapter da pozajmis od neklog i sam isprobas sa nekim sluskama...

Mada kada postavis neke druge sluske preko ad-xx adaptera ma koliko dobre bile i one cak izgube neki procenat snage (jacine...),pa bi ti bilo najbolje kada bi mogao adapter da pozajmis od neklog i sam isprobas sa nekim sluskama...
D500&E71
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Stelle, za sluške imaš temu pa je pročitaj
viewtopic.php?t=5105
A u ovoj temi je sve što je već tamo napisano.
LOCK
viewtopic.php?t=5105
A u ovoj temi je sve što je već tamo napisano.
LOCK
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.