Ljubav prema telefonima:blagoslov ili proketstvo
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Uvek su pare problem, pa svi znamo šta valja
Kad se pojavi novi extra model on je SKUP, a dok mi sačekamo pad cena i kupimo taj isti (sretni ko kučići), već je izašao model zbog kog nam cure bale, i tako u krug
Svako ko izdrži 1 godinu sa jednim mobilnim po meni nije zavisnik, sa druge strane ima ljudi koji tačno proračunaju šta im treba i savršeno su sretni sa svojim mobom bar tu jednu godinu, to je uspeh.

Svako ko izdrži 1 godinu sa jednim mobilnim po meni nije zavisnik, sa druge strane ima ljudi koji tačno proračunaju šta im treba i savršeno su sretni sa svojim mobom bar tu jednu godinu, to je uspeh.

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
jedini nacin da iskoristish sve novo shto tehnologija donosi je da idesh u stopu sa njom.
a nama koji poceo dan akamo ove stvari, pogotovo mi sa ovog foruma, bice mnogooo dobro u buducnosti, jer na jednog mene, ja znam 30 ljudi koji josh imaju problem sa servisnim centrima za sms ... a ja cackam wifi i zabadam nos u dolazece tehnologije
a nama koji poceo dan akamo ove stvari, pogotovo mi sa ovog foruma, bice mnogooo dobro u buducnosti, jer na jednog mene, ja znam 30 ljudi koji josh imaju problem sa servisnim centrima za sms ... a ja cackam wifi i zabadam nos u dolazece tehnologije

There is no knowledge that is not power
Eto ja sad onda ne znam da li se uklapam u neki od pomenutih profila, ali e50 mi je toliko dobar da apsolutno nemam nameru da ga menjam ni posle 8 meseci, ali skoro mi se javila ideja da uzmem W950 kao zamenu za onu kršinu od 6610 koji mi se stalno gasi (znači bez da prodajem e50), ali su iskrsle neke važnije stvari. Jel to znači da nisam mnogo zaražen? Spustila (mi) se temperatura

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
hahahahaha....gargamele dobra ti ova konstatacija
P i nisi bas puno zarazen.Sad cu ja da ti objasnim sta je zarazenost:
Ovih dana sam pazario novi komp i negde u prepakivanju fona da se sinhronizuje sa starog na novi racunar sam nesto zeznuo i telefon mi je brljavio,ukljucivao silent mode kad god napravim stavku u kalendaru,kvadriplikovao svaki event,tome slicne stvari...I ja popizdim,i sad iako sam lepo uradio soft reset i sve radi kako treba,smucili su mi se i bagovi i operativni sistemi i sve,i zamalo da odem da utopim danas JasJam za k800 i neke pare ili k800 i v3i da dam kevi,ali se u zadnjem trenutku predomislim,jer skapiram da bih se posle brzo smorio....a mozda i ne bih,mozda je vreme da shvatim da telefon treba da bude bas to-telefon i eventualno plejer i kamerica.....a mozda i ne....i tako...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E to se zove bolest i zaraza,dragi moj gargamele

Ovih dana sam pazario novi komp i negde u prepakivanju fona da se sinhronizuje sa starog na novi racunar sam nesto zeznuo i telefon mi je brljavio,ukljucivao silent mode kad god napravim stavku u kalendaru,kvadriplikovao svaki event,tome slicne stvari...I ja popizdim,i sad iako sam lepo uradio soft reset i sve radi kako treba,smucili su mi se i bagovi i operativni sistemi i sve,i zamalo da odem da utopim danas JasJam za k800 i neke pare ili k800 i v3i da dam kevi,ali se u zadnjem trenutku predomislim,jer skapiram da bih se posle brzo smorio....a mozda i ne bih,mozda je vreme da shvatim da telefon treba da bude bas to-telefon i eventualno plejer i kamerica.....a mozda i ne....i tako...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

E to se zove bolest i zaraza,dragi moj gargamele

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ha ha kako to da sam propustio ovu temu sto se smekerice tice jedan baja inace moj komsija koga svi mrze jer se bavi raznim mutnim poslovima...decko vozi porse kajen s,ima vertu zlatni i ne menja fon....navise me zivciraju celavi tipovi u kaficima sa recenicom tipa:"ovaj je najnoviji evo prvi put lezi na stolu kafica nema ni pet minuta od kako sam poceo da lizem ovu casu,550 evra"zato mi je drago cak i na tudji racun kad baja stavi ciglu na sto i svi vide da sljasti a kosta par hiljada evra...mislim da je to vec glupost ono sto je meni potrebno zbog faksa jeste dobar smartphone koji mogu da povezem sa lap topom i da mi koristi...a ostalo kamera mp3 proslo me to zaludjivanje...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Moja poslednja teorija je da imam odlican mp3 plejer,planiram da kupim solidan digitalac,znaci necu imati velike potrebe za nekim extra fonom,tako da sam upao u fazu izbora izmedju motorole k1 (crne) ili samsunga d900 kao telefona koji ce da sluzi za telefoniranje i sms,i ponekad u slucaju nuzde za malo muzike.....ja JESAM bolestan 

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Evo kako sam se ja 'izlecio'
Pre par meseci sam dobio 'napad' da kupim n95,posle svega par meseci posedovanja e61.I samo sto ga nisam kupio,rekoh sebi ajd' da razmislim jos jednom.I tako bacim na papir sve razloge zasto menjam telefon,npr ovako nesto:
1.Koje funkcije najvise koristim (organiser,pozivi i poruke)
2.Sta mi je najbitnije kod telefona (kvalitet izrade,baterija)
I onda sam shvatio da e61 vec sve ovo zadovoljava,i da kupovinom n95 bih bacio pare,jer bi se posle mesec dana igranja sve ponovo svelo na 'organiser,pozive i poruke',sve ostalo ne bih koristio skoro nikad.
Tako da e61 verovatno necu menjati dugo,dugo vremena,sve dok ne izadje njegov naslednik i ponudi mi nesto stvarno novo (npr bolji organiser
)
Preporucujem zavisnicima od telefona slican recept.

Pre par meseci sam dobio 'napad' da kupim n95,posle svega par meseci posedovanja e61.I samo sto ga nisam kupio,rekoh sebi ajd' da razmislim jos jednom.I tako bacim na papir sve razloge zasto menjam telefon,npr ovako nesto:
1.Koje funkcije najvise koristim (organiser,pozivi i poruke)
2.Sta mi je najbitnije kod telefona (kvalitet izrade,baterija)
I onda sam shvatio da e61 vec sve ovo zadovoljava,i da kupovinom n95 bih bacio pare,jer bi se posle mesec dana igranja sve ponovo svelo na 'organiser,pozive i poruke',sve ostalo ne bih koristio skoro nikad.
Tako da e61 verovatno necu menjati dugo,dugo vremena,sve dok ne izadje njegov naslednik i ponudi mi nesto stvarno novo (npr bolji organiser

Preporucujem zavisnicima od telefona slican recept.

hahahaha,Phantom Lord, pa ja kad tako stavim stvari na papir,shvatim da uopshte nisam trebao da kupujem JasJam
U trenutnoj situaciji (nov laptop,uskoro nov digitalac,vise nego solidan plejer) mi ne treba nista vise od telefona za pozive,poruke,ok treba mi i solidan organiser,i eventualno mogucnosti da proverim postu na gmail-u.to je to
znaci 70% funkcija na JasJam mi zjapi neiskorisceno
Ali sta ima veze...ustvari,mozda ga utopim,uzmem neko ok telefonche (naglasak na ovom telefonche) i od ostatka pazarim digitalac

U trenutnoj situaciji (nov laptop,uskoro nov digitalac,vise nego solidan plejer) mi ne treba nista vise od telefona za pozive,poruke,ok treba mi i solidan organiser,i eventualno mogucnosti da proverim postu na gmail-u.to je to

Ali sta ima veze...ustvari,mozda ga utopim,uzmem neko ok telefonche (naglasak na ovom telefonche) i od ostatka pazarim digitalac
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
araphel, kupi neko fensi blokce sto se organiser-a tice po mogucstvu sa natpisom Prada ili D&G
salim se pa organiser je po meni najvaznija stavka ja bez toga ne mogu da zivim zaboravio bi na vazne poslove predavanja(da promenim carape
)

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Meni za sada n70 fino odradjuje posao,imam sve sto mi treba,a trenutno mi je najbitnije alarm i solidan organizer.Ne znam zasto ali sam se ohladio po pitanju telefona ali sam se strasno zagrijao za PDA uredjaje,definitivno moram nabaviti jedan samo sto su skupi...
Inace telefon+pda=odlicna kombinacija i onaj ko poseduje ova dva uredjaja a opet nije zadovoljan treba da se ozbiljno zabrine i potrazi lekarsku pomoc

Inace telefon+pda=odlicna kombinacija i onaj ko poseduje ova dva uredjaja a opet nije zadovoljan treba da se ozbiljno zabrine i potrazi lekarsku pomoc

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!