Citavih 1Gb nestalo sa kartice!!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

probaj da napunis karticu vise od 1gb pa vidi da li imas sad 2gb ili 1gb..ako si me sxvatio..... :D :D :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pokusao sam nece.prikazuje da je na kartici slobodno 965mb i nece da mrdne vise od toga :x

ma dosta mi je vise...odnecu je sutra i probati da zamenim,a mozda zamenim i ceo telefon posto mi se smucilo svo to drndanje i petljanje,videcemo kakva misljenja ce dati ljudi u temi koju sam postavio na poredjenju modela.

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

A jesi probao da je ubaciš u drugi tel?da li ti se dešava isto? :? Pokušaj ništa te ne košta,mada najbolja varijanta ti je da ti daju drugu kad već imaš garanciju.Samo im kaži da je od jednom pobrljavela i rešen problem.Trebali bi da ti zamene...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pa nemam u koji telefon da stavim,nemam u okolini nikog ciji telefon guta micro SD,ma sutra cu probati da zamenim

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

Kako sad da ti pomognem?odakle si?ako ne skontamo nešto,ipak ćeš morati da zameniš...mada to ti je najbolje,ali sutra je nedelja,radi li taj shop ili šta je već?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pa kod mene ovde je nedelja prvi radni dan,tako da sve radi :lol: ali dobro nov si pa neznas,ja inace zivim u Izraelu (izgleda ne jos dugo)

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sleepy85 »

Tako je nov sam,ne znam...ali zato ste vi tu da me uputite kad zatreba :roll: No dobro,pošto je nedelja kod vas prvi radni dan,lepo prijatelju"put pod noge"kako se to kod nas kaže uleti u taj shop i boom na njih odmah,pa da vidiš kako će to da zamene samo oštro prema njima ako se pobune...Moraju da ti zamene besplatno jer imaš garanciju :oops:šta da ti kažem?Srećno,pa javi sutra šta si uradio..pozdrav

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Dragi prijatelji,problem resen,moze lock na temu.Objasnjenje o resenju u mojoj temi o zameni jasjam za K3 posto je povezano s time.

Hvala svima!

Zaključana tema