Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zeens, nema veze gde se nalaze fajlovi, tako je bilo u starijim verzijama NSU-a, pogledaj moj post.
viewtopic.php?p=103818#103818
viewtopic.php?p=103818#103818
● PRAVILA FORUMA ●
Hvala ti u svakom slucaju... Probacu sutra da ga sredim... Ali ne brini, kukacu ja opet nesto...
Jedno pitanje... Sta dobijam sa tim softverom?
Miškoni, bas tamo se i meni nalaze...
\A\nsl_service_module_00001\www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-84

Jedno pitanje... Sta dobijam sa tim softverom?
Miškoni, bas tamo se i meni nalaze...
\A\nsl_service_module_00001\www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-84

- _________________________________________________________
Miškoni:: Ne piši poruke jednu za drugom već koristi opciju "izmeni".
донт микс фрогс енд грендмадрс
LW_N73, kvalitet videa na n73 zavisi od uslova osvetljenja.Meni je recimo n70 pravio bolje snimke u slabijim uslovima osvetljenja ali u dobrim uslovima,napolju i po suncanom vremenu n73 pravi sasvim zadovoljavajuce snimke i bolje nego n70 jer n73 ima stabilizator slike i mnogo se manje primecuju pokreti rukom,tako da sve u svemu ocena videa na n73-zadovoljavajuca 

Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
uspela sam da ubijem telefon
hiljadu puta sam fleshowala telefone na owaj nachin,kako moj n70 koji sam imala godinu dana,tako i druge telefone mojih prijtelja. . I ewo sad imam n73,mnogo je brljawio,i chim sam ga kupila fleshowala sam ga,medjutim i dalje je brljawio,bagowao,uzas jedan,i sad se odluchim da ga opet fleshujem i kad se skinuo softwer i fleshowanje zapochelo,na pochetku mi je stalo,i sad telefon netje da se upali,ne reaguje na punjach. . nishta,potpuno mrtaw
moram da ga nosim userwis,ali ne znams hta da kazem?Da li cu izgubiti garanciju ako kazem da sam ga fleshowala preko NSU-a?I znam da se swima kojima se tod esilo,palio telefon i ispishe noika. . meni nete ni da se upali. . ima li mu spasa?

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Tanja, probala si ponovo da odradiš flash preko NSU?
Išla si celu proceduru (NSS pa NSU)?
NSS ne vidi telefon?
Ako NSS vidi tel da li si probala da ubaciš neki drugi product code (ME recimo) možda upali tako.
Ako NSS vidi tel koji ti je product code sada?
Izvini na tolikim pitanjima ali to nisi navela
Išla si celu proceduru (NSS pa NSU)?
NSS ne vidi telefon?
Ako NSS vidi tel da li si probala da ubaciš neki drugi product code (ME recimo) možda upali tako.
Ako NSS vidi tel koji ti je product code sada?
Izvini na tolikim pitanjima ali to nisi navela

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Yoooooo
LJudddiiiii ocu bre n73 ! ! Sta je owo sve nesto n70 ??
Jel owo provereno i na n73?>????/
Jer ja stvarno ne vidim zasto pricate o drugim telefonima !
Kad je link sa n73 ! ! !
Idite bre u te vase 2 telefone ! A za n73 ostavite ljude koji ga imaju !
Jel owo provereno i na n73?>????/

Kad je link sa n73 ! ! !
Idite bre u te vase 2 telefone ! A za n73 ostavite ljude koji ga imaju !
Hi teck mannn
I rules
hehe

Imam Nokiu 6131 sa Telenor mreze. Planiram da update-ujem firmware over-the-air, tj. preko gprs-a na samom telefonu, preko opcije software update (kao sto je opisano na Nokijinom sajtu).
Da li je neko tako update-ovao firmware i kolika je njegova velicina (pitam zbgog cene prenetih podataka preko gprs-a)?
Da li ce se update-om firmware izgubiti Telenorova zastita (telefon sada radi samo u telenorovoj mrezi)...tako da ne moram da ga dekodiram?
Da li je neko tako update-ovao firmware i kolika je njegova velicina (pitam zbgog cene prenetih podataka preko gprs-a)?
Da li ce se update-om firmware izgubiti Telenorova zastita (telefon sada radi samo u telenorovoj mrezi)...tako da ne moram da ga dekodiram?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Opet ja...
Treba mi pomoc, tj. bratu...
Ima Nokiju 6680, i menjao je kod da bi ubacio srpski meni, ali, ne moze da promeni softver, vec ima najnoviju verziju, pa mu ne daje mogucnost menjanja... Jel se moze nekako vratiti na neki stari softver, pa da ponovo sa kodom za srpski, skine novu verziju...?
Hvala unapred

Treba mi pomoc, tj. bratu...
Ima Nokiju 6680, i menjao je kod da bi ubacio srpski meni, ali, ne moze da promeni softver, vec ima najnoviju verziju, pa mu ne daje mogucnost menjanja... Jel se moze nekako vratiti na neki stari softver, pa da ponovo sa kodom za srpski, skine novu verziju...?
Hvala unapred
донт микс фрогс енд грендмадрс
vuchko987, ja bih ti pre preporucio da to odradis preko usb kabla jer mislim(nisam 100% siguran)da je velicina apdejta bar 20 mb ali ako vise preferiras odirektno iz telefona onda prikaci fon na usb za svaki slucaj da ti se ne isprazni bazerija.Apdejtom firmvera se ne moze dekodirati telefon,tako da ce ti on i dalje raditi samo na telenor mrezi.
zeens, neka on preko nss-a promeni product code i onda preko nsu-a ima opcija da se reinstalira postojeci softwer.Neka to uradi i dobice srpski meni u fonu
zeens, neka on preko nss-a promeni product code i onda preko nsu-a ima opcija da se reinstalira postojeci softwer.Neka to uradi i dobice srpski meni u fonu
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
stelle o kakvom recniku pricas? Ja sam isto odradio sa 4.9 na 5.43 i ne vidim poboljsanja a imam one cuvene probleme sa cekanjem na uspostavljanje veze kada me neko zove i na vreme pristiglih poruka. Inace imam i problem sa aplikacijama,cesto mi aplikacije ne rade,najvise zbog toga sto ne mogu da ukljucim pristup aplikaciji na uvek dozvoljeno. Jel zna neko kako da resim neki od ovih problema jer nista nije pomoglo sa novom verzijom. I jos nesto, cesto mi telefon ispada ovih dana iz mreze,jel to do telenora?
Cak sam i primetio tokom flesovanja da mi nije obrisao nista iz telefona bukvalno.Samo mi je vratio izgled menija i precice na default i nista drugo cak ni podesavanja za net...Kako to? Siguran sam da sam lepo odradio fles i pise u softverskom meniju.
Cak sam i primetio tokom flesovanja da mi nije obrisao nista iz telefona bukvalno.Samo mi je vratio izgled menija i precice na default i nista drugo cak ni podesavanja za net...Kako to? Siguran sam da sam lepo odradio fles i pise u softverskom meniju.
gameforce
Kako da ga ponovo fleshujem kada nece da se upali.Nema potrebe da menjam product code jer sam ga jednom wetj menjala i fleshowala usleshno,ali mi taj flesh nishta nije pomogao jer je telefon brljawio i dalje.Sada sam htela da mu stawim owu poslednju weziju softwera pa da widim shta tje biti,da li ce i dalje brljawiti,medjutim flesh mi je stao na pochetku,i telefon nece da se upali wishe
Kako da ga ponovo fleshujem kada nece da se upali.Nema potrebe da menjam product code jer sam ga jednom wetj menjala i fleshowala usleshno,ali mi taj flesh nishta nije pomogao jer je telefon brljawio i dalje.Sada sam htela da mu stawim owu poslednju weziju softwera pa da widim shta tje biti,da li ce i dalje brljawiti,medjutim flesh mi je stao na pochetku,i telefon nece da se upali wishe