Pitanje oko 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Pitanje oko 6233

Post od Stelle »

Imam 6233 oko 3 meseca i ovo mi se jos nije dogodilo..na memorijskoj kartici u svakom folderu imam neki fajl koji se zove isto kao i folder ali na kraju ima .exe....i svaki put kad to obrisem opet mi se vrati...sta da radim i zasto mi se to desava?? 8)
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

da nije virus :lol: :lol: Ja bih ti saveteo da instaliras neki dobar av za svaki slucaj ipak opasna je ta java :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Stelle, ja ti preporucujem da uradis backup podatka na komp i onda formatiras karticu i posle uradis restore 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Stelle, da li se ti fajlovi pojave tek kada telefon ili karticu preko čitača spojiš na komp? Ako je tako, imaš virus na kompjuteru (zaboravih kako se tačno zove). Prvo očisti njega pa ćeš onda lako i karticu.

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

Post od Lazaboj »

Jedno malo pitanje u vezi ovog telefona.Kako se smanjuje brightness na ovom telefonu?Nisam uspeo da ga nadjem u podesavanjima a ni u uputstvu.Pa ako neko moze da mi kaze.Hvala unapred

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

Ne moze da se podesi kontrast bar ne "legalno". Mozda sa nekim aplikacijama mada mislim da ti s 40 tako nesto ne dozvoljava

Odgovori