V630i veliki problem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
zoki28
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 28. Sep 2007. 17:19

V630i veliki problem

Post od zoki28 »

pozdrav svima

imam v630i koji nece da se upali
ustari kad hocu da ga upalim lampica na vrhu telefon za bljeska 5-6 puta i to je to i svaki put tako kad stisnem POWER tipkicu

dali ima netko nekakvo rjesenje
probao sma ga spojit na XS++ ali tipka "C" nefunkcionira

jedino sta funkcionira je izvadim bateriju pritisnem 2+5 tipkice spojim kabal i stavim bateriju i komp mi pronadje nesto i to je to ali opet nemogu ocitat mob na xs++ ili nekom drugom softwareu

hvala svima na nekom pametnom savjetu

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ovako :) verovatno je nesto otislo, ili erom ili gdfs...
Pre nego sto ga spojis na XS++ moras da instaliras flash drajvere za tvoj telefon ;)
Probaj ove usb flash drivere:
http://www1.davinciteam.com/downloads.html 8) Znaci njih instaliras tako sto povezes telefon na USB uz drzanje tipke C i onda ce komp da pronadje novi hardware i trazice putanju do drajvera ti mu daj ove ;)
Posle toga dolazi spajanje sa XS++ ;) posle treba da se nabave potrebni fajlovi za flash tvog v630i... Po meni najbolje da odneses u neki servis i da ti to urade. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

zoki28
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoki28 »

MilančeBGD napisao:Ovako :) verovatno je nesto otislo, ili erom ili gdfs...
Pre nego sto ga spojis na XS++ moras da instaliras flash drajvere za tvoj telefon ;)
Probaj ove usb flash drivere:
http://www1.davinciteam.com/downloads.html 8) Znaci njih instaliras tako sto povezes telefon na USB uz drzanje tipke C i onda ce komp da pronadje novi hardware i trazice putanju do drajvera ti mu daj ove ;)
Posle toga dolazi spajanje sa XS++ ;) posle treba da se nabave potrebni fajlovi za flash tvog v630i... Po meni najbolje da odneses u neki servis i da ti to urade. :wink:

nisi dobro procitao moj post

tipka "C" nefunkcionira

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Procitao sam :) ali mora da funkcionise :) probaj opet mozda nisi lepo drzao, ako nece onda nosi u servis ;)

zoki28
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zoki28 »

ej bez uvrede ali ono """"mozda nisi lepo drzao"""" pa nisam glup da neznam tisnut jeb*** tipku :x
Poslednja izmena od zoki28 u Sub, 29. Sep 2007. 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:D ne znam... ima slucajeva koji su me ubedjivali da su drzali pa kad sam malo bolje objasnio kako, onda je radilo :D Nista sta da ti kazem, ne prepoznaje ga nijedan program, verovatno je otisao gdfs, moras nositi u servis, jer ako je gdfs otisao spasa preko kompa i obicnog kabla nema, jedino servis moze da ti pomogne 8)

Odgovori