Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

1. Niko, tj. malo je onih koji drzi konstantno upaljen BT
2. Sve i da naidjes na takvog, da bi upario telefone potrebna je njegova saglasnost tj. odobrenje
3. Sve sto posaljes preko BT stize u obliku poruke tako da ne moze samo od sebe da se instalira dok to ne uradis manualno
4. Decko, ne budi naivan, takav program ne postoji ne samo za 9.1v3 nego ni za ostale starije verzije
5. Aaaaaaahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahaha pozdravi tog sto ti je ispricao te "pecaroske price" u moje

Daklem, postoji program pomocu kojeg mozes da manipulises sa podatcima na drugom telefonu preko BT-a ali koliko mi je poznato ne postoji verzija za 9.1v3

bmbl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2007. 12:32

Post od bmbl »

Niste me razumeli ocigledno! Decko od moje drugarice joj je to instalirao i saznao da ga vara! Dakle postoji! Prvo on se posalje preko BT na telefon dok ta osoba negleda (npr. ode do wc-a) onda uzmes telefon i instaliras ga ti manuelno i ukucas broj mobilnog na koji da salje poruke i on posle instalacije postane nevidljiv. Nesalje poruke preko BT nego preko sms. Program postoji provereno, samo sam vas pitao da li znate za njega ili ne, i to je to. A ne da me pravite ludim, jer sam video poruke koje je primao decko od moje drugarice pa joj je on to poslao u znaku raskida da zna zasto su raskinuli, tako da ...

neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

Znaci, ne verujem. Koliko dobra fora. Ako nekom zvuci poznato, neka kaze nesto. ZELIM TAJ PROGRAM :D :D :D

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 13. Maj 2005. 11:24

Post od antegra »

"neko ko ima n73", "bmbl", "Azimuth", okačio sam ja link ka tom programu, ali je odgovor izbrisan. :(

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Obrisao sam ga ja jer je vodio ka warezu što je ovde najstože zabranjeno prema pravilima!
I sledeća dva sam ja obrisao jer se pominju "modovi kojima se nije svideo link"

Da ne bi zaključavali ovako korisnu temu svaki (ali svaki) zahtev za programima ili linkovima ili davanje istih biće sankcionisan brisanjem kao i do sada.

Žalbe adminima KalinicM ili Miškoni
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

mene interesuje znal ko mozda koja je aplikacija potrebna i dali je uposte potrebna za otvaranje sis formata(odnosno za teme koje su u sis formatu),jer moj n73 ne otvara taj format,ne mogu skinut ni jednu temu?? pomagajte,jer ove teme sto imam postavljene su uzasno ruzne :chytry: :cry:
ps.telefon je bio mrezni ako vam ista znaci

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

jaca_85, netreba ti nikakva aplikacija da bi se sis format otvarao. telefon bi trebalo sam da ih procita bez ikakvih problema.
Mozda ti pise sledece kad otvoris sis:
Expired setificate,
Sertificate error.
Ako ti pise nesto od ova dva javi pa da znam kako da ti objasnim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Za N73 trazi .sisx format tema, mada i vecina (ne sve) .sis rade na njemu... Zasto ne mozes da skines tj postavis nijednu temu? U cemu je problem?

PozZ

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

KLjun,eh upravo tako pise nekada expired setificate nekad serticifate error,neznam sta je a skinula sam kamaru tema i aplikacija a sve su u sis formatu,a sada ne mogu nista :cry: :cry:
Ako moze kljun,objasni mi :blinky: :blinky:
a citala sam da treba da radi sis ali ne radi kod mene :cry:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

jaca_85, ako ti pise expired sertifikate onda vrati vreme na satu na 2006 godinu.
a ako ti pise sertifikate error onda moras da registrujes tu themu na sajtu(symbiansigned.com) i onda ce raditi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

a-ha..ok
nije mogla ni jedna tema sada neke mogu neke ne al hajd nema veze makar nek jedna hoce,tnx kljun
Jel se to svim n 73 desava ili samo meni?? jel to uobicajeno?
pozz

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

jaca_85, to se desava svim symbian 9.1 telefonima,
nokia je uvela jednu posebnu vrstu zastite kojom ce se svaka aplikacija morati registrovati, i time ce se smanjiti rizik od virusa...
Kad ti pise expired sertifikate to znaci da je istekla registracija za tu app. i onda se mora vratiti vreme unazad jer je tada ta app. radila.
a kad ti pise sertifikate error to znaci da moras da ti registrujes tu app. i onda ce i ona moci da radi.

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Dali neko od vas dobrih ljudi ima ili ako zna gde da se skine za free program:
Flash Lite 2.1 S60 3rd Edition.
Uzasno mi treba taj programcic ali ga nigde zglavno naci,molim za pomoc ako ga neko ima.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Bizmark, Adobe site :wink:
On i jeste FREE
https://www.adobe.com/cfusion/entitleme ... 5Fdownload
Rebel in heart.

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

MA odem ja tamo i hocu da se lepo registrujem al kad ono pocne sa zavlacenjem i gomilom pitanja i popunjavanja,pa ovo pa ono,pa zasto vam treba,pa na kruju vam kazu da ce vam javiti emailom o tome dali cete doboti sifru za skidanje besplatnih programa ili ne,i evo vec par dana samo stizu njihove reklame o njihovim programima a o onome sto sam im trazio nema ni traga ni glasa,uzeliu su email samo da bi me spamovali sa gomilom reklama i nista drugog korisnog,pa to je strasno.
Cisto pitam dali ovde to neko ima koje dobio uspesno sifru i uspeo to skinuti jer ja vec gubim zivce cekajuci da se nakane da mi daju tu tzv sifru za mogucnost skidanja njihovih free programcica.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Posto je program free postavio sam ga ovde http://rapidshare.com/files/59929213/fl ... 3.rar.html

pozdrav

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 13. Maj 2005. 11:24

Post od antegra »

http://www.rapidshare.com sadrži warez software, tako da će ti link na žalost biti obrisan :smutny:

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

U svakom slucaju mnogo hvala na trudu jer sam ja vec izgubio zivce kod registracije na sugavom adobe sajtu.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

antegra, neće biti brisan link jer je FREE program :wink:
Rebel in heart.

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jel postoji neki program za snimanje pesama sa radija , za nokiu n73music???
:unsure: :unsure: :unsure:

Odgovori