Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Šta kako se podešava, ili radi ili ne radi, tj. ili ga stanica ima ili nema, a nema svaka. Sigurno je jedna od opcija i RDS, sa podešavanjem tipa informacija koje se prikazuju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Izvinjavam se nije rds nego visual radio( mislio sam de je isto),kada uklucim radio i probam da ukljucim visual radio trazi mi kod za doticnu stanicu ja sam probao za b92 i neradi.Ima li uopste neka stanica kod nas podrsku za visual radio i koja ako neko zna javite mi
milos981, naše radio stanice još ne podržavaju tu opciju, a iskreno čisto sumnjam da će je uskoro i podržati. Koliko se sećam, kada je uvedena ta mogućnost, jedino su neke stanice u Finskoj imale podršku za to.
To su "ćorava posla", Nokia je probala da progura Visual radio, nije uspelo (naravno ), ali i dalje tvrdoglavo "gura" to na svojim modelima, mani se toga, bzvz....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.