Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Šta je tu hitno majke ti? Radiš nešto trenutno na kompu pa si nervozan?
Dosta je šturo pitanje ali predpostavljam da misliš na prebacivanje fajlova preko BlueTootha, bez PC suite-a, a preko originalnog BT softvera. U tom slučaju (drugog ne mogu da se setim) stavi da ti poruke stižu na karticu, a onda te fajlove vadi iz poruka, zato što se dotični softver da bi mogao da iskomunicira sa većinom telefona to radi kroz poruke. Samo ne zaboravi posle da vratiš da ti poruke stižu na fon.
Jel to to? Ili je nešto drugo?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Gargamel,mislim da 6230 i mnogi drugi dumb telefoni nemaju opciju da se poruke cuvaju na kartici (ja to nemam na 6233) tako da zbog toga ne mogu da primaju velike fajlove.Znaci ako to ne radi automatski (kao 6233) ,ne moze da odradi nikako.
Ja isto imam 6233 i imao sam neki put problema sa odredjenim telefonima prilikom prebacivanja. KOnkretno bio je problem sa samsungom(cini mi se d500) i to je bio problem do samsunga. A koliko znam 6230 moze da prima i vece fajlove preko bluetooth-a od svoje interne memorije. Znaci probaj sa drugim telefonom sonijem ili nokijom a da podesis ne mozes nikako jer ne postoji takvo podesavanje na tom telu a i cini mi se i na svim dumb telefonima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.