6630, flešovanje na novu verziju

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

6630, flešovanje na novu verziju

Post od popste »

Pozdrav

Zanima me koji je servis u BG dovoljno pouzdan da ne upropastim moju 6630. Ima neke bagove, pa me zanima gde bih mogao da stavim novi firmware. Prvo sam poslusao savet iz mobilmege i pozvao toliko hvaljeni servis DUMIX. Sasvim su ok sto se tice software (imaju najnoviju verziju) ali imaju BEZOBRAZNU cenu i naplacuju neverovatnih 50e za flashovanje. Stvarno velika suma, moze nov telefon da se kupi za te pare...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Možda bi trebao da proveriš Switchtel(Boris se slaže sa mnom...). Oni se nalaze na Novom Beogradu u YBCiju, videćeš tablu, a i pitaj nekoga, svi znaju gde je. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

U ybc imas i mobil shop oni su ok! Barem su meni radili dobro! moguce je da je Mirko mislio na taj! Mozda Miskoni moze nesto da preporuci? :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Hvala na savetima, pokusacu u ybc centru, ionako zivim blizu, pa cu javiti sta sam uradio

Pozdrav

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Miškoni uvek preporuči Info Tim, ali su i oni za full reflash tražili 30 evra, a za klasičan je 10-ak. 6630 je izgleda malo komplikovan za odraditi, pa zbog toga dižu cenu.

Odgovori