krokodada, pa po meni je bolji 5700,ipak je muzicki telefon....,dok je 6290 vise biznis klasa (i ima veci ekran)
6290 i 5700 su manje vise isti telefoni
imaju istu kameru,procesor,bateriju.....
6290 se vremenom guli(skida mu se farba),dok se kod 5700 okrza guma sa strane-pa dodjes na isto
krokodada, moja preporuka je 5700,nekako mi je lepsi i drazi taj fon iako su u sustini sto kaze loki13, vrlo slicni,a i mslim lakse ces ga moci prodati ako zatreba
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
Hvala vam na pomoci,nego buni me i to sto u testu ovde za 6290 kaze da ekran ima 256000 boja dok u specifikaciji pise 16000000 boja.Jel neko upucen zasto je to tako.
krokodada, taj telefon ima i 262.000 boje i ima i 16.000.000, a evo i kako:
Spoljni display prikazuje do 262.000(a ne 256000 boja koliko si ti rekao) pri rezoluciji od 128x160
Dok unutrasnji display prikazuje do 16.000.000 boja i to pri rezoluciji od 320x240.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
5700,deluje lepse i modernije,jeste malo povelik ali nije strasno,ali ovaj 6290 je bre mnooogo ruzan,a i ja licno nikako nemam poverenja u Nokiu kad su preklopnici u pitanju,nekako im to nije bolja strana,i moze da prica ko sta hoce ali dobro je poznato da su dugo bezali od datog resenja a mora da postoje razlozi za to....bar ja tako mislim.Pored toga,uz 5700 ide bolja oprema.
video sam ga danas svratio do prodavnice i trazio,ja neznam gledao sam njega i n73 uporedjivao ekrane,definitivno 5700 ima ne veci ali mnogo bolji ekran,slika je ziva i boje su perfektno zasicene.To je moj utisak,stelle menjaj sliobodno,cale moj ima 6233 jeste lep ali je ovaj bolji ako nizbocega drugog ono do simbiana.
Ja kao uvjek podrzavam sybijan fonove tako cu i sad, Stelle, 6233 je ok fon i ima odlican video i zvucnike ali sybijan ima puno vise mogucnosti i pradlazem ti da ih zamjenis!!
ja sam pre neki dan uzeo 5700...extra ali stvarno extra ekran!ovaj rotirajuci mehanizam je sasvim ok...deluje sigurno...trudim se samo da shto manje cimam ovu gumicu koja pokriva mesto za punjach,karticu i usb jer nekako nesigurno deluje...sva sreca pa port za slushke nije pod njom
extra mi se svidja ovaj daljinac shto se odbija uz nju...mnogo bolji nego na ostalim ME nokijama(n91,n73,n70) ... kontam da je isti kao na n95....a slushke liche na walkman seriju al su barem za klasu loshije....
inache bela plastika na na coshkovima telefonadeluje extra kvalitetno....glatka je i dosta chvrsta!
oke mislio sam na nokijine muzichke telefone...na ta tri modela ide za n73 i n70 "pop-port>3.5mm" a na n91 "2.5mm+dodatak koji je za dzojstik>3.5" tako valjda!
mixxx, n91 ima standardni 3,5mm prikljucak, ne znam o cemu pricas... Taj dodatak je samo da mozes da menjas pesme bez upotrebe telefona. Ja ga uopste i ne koristim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.