Samsung U700

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
~sv~
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 02:48

Samsung U700

Post od ~sv~ »

Zanima me kako mogu povecati jacinu zvucnika???Postoji li neki kod ili...???Ne mogu nigde da nadjem tu informaciju.JAKO MI JE HITNO!!!!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

~SV~ pa zar ti nije dovoljno glasna jacina zvuka koju vec imas? Da je Samsung proizvodjac hteo da stavi jacu jacinu zvuka on bi to uradio, i to sa tim kodovima je cista glupost.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

~sv~
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ~sv~ »

Nije mi ovo dovoljno glasno,imao sam pre ovog fona nokiu n73music i na njoj je zvuk bio fenomenalan!!!!Cini mi se da sam pre bio negde procitao za te neke kodove al vise ne mogu da nadjem gde.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

~SV~ ako ti je zvuk odlucujuci faktor kod biranja mobilnog telefona onda nisi smeo da uzmes posle n73me u700. uzmi neke dobre sluske pa ces lepo da cujes muziku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja ti isto ne bih savetovao da cackas to u vezi mobilnog . Jer ako postavis zvuk da ti bude jak , mogu zvucnici da ti riknu . Kad tad ce to da bude .

Inace kod je ,*#8999*8378# , pa H/W test , pa Audio Settings , pa Normal . I pri dnu su podesavanja ali opet kazem , ne diraj ako ne mislis da zeznes zvucnik na telefonu .

Vlada 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Jel cujes sta ti moj imenjak kaze8) ...nemoj da se igras sa zivotom, a stvarno prelazak sa n73music na u700 ti je za svaku pohvalu....ajmo narode s`konja n`magarca, ne kazem da je u700 los, ali u cemu je bio problem sa nokiom? I normalno da necemo da poredimo zvuk ta dva telefona, tako da ces morati da se zadovoljis trenutnim statusom :) 8)
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

~sv~
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ~sv~ »

Nokia me je kao marka uzasno smorila a i nikad nisam imao fon koji je na slajd i ovako dobro dizajniran.Iz tih razloga sam zamenio ova dva telefona

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

~SV~ sad se navikni na mane koje ce ti samsug doneti. Mislim da ce te Samsung veoma brzo smoriti i iznervirati.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Ne bih se slozio sa tobom kljun, sve zavisi od potreba, ako covek zeli na telefonu da gleda filmove, da surfa preko wifi-ja, ima word, uzece neki dobar symbian, ili pocket pc, a ako mu je dovoljno, npr ponekad mp3, poziv, poruka i kalendar...zasto da ne uzme samsung...dizajn je mnogima na prvom mestu, doduse i da budem iskren i meni je bio, ali sam shvatio da u telefonu postoje mnogo znacajnije stvari od dizajna...nikada ne bih promenio n73me, za u700 suludo...ali ljudi smo, razlikujemo se...no ~SV~ samo ti pichi...pa kada te smori u700, javi se pa da pazarimo nesto novo... :wink: :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

VladaII mislio sam na mane koje ce doneti u odnosu na n73me. a posto je imao symbian a ovde to nema po tome konstatujem da ce ga telefon brzo smoriti.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Slazem se ...ali eto...pusti...nek se deca igraju, pa covek nekada mora da napravi krucijalne greske, da bih shvatio sta je uradio, i neponovio ih.... 8)
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Dario_K
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Nov 2007. 07:31

Post od Dario_K »

Imam SE K800i (star nekih 12 mjesecii i u zadnjih par dana mi je ispala prilika da za iste pare za koje bih prodao k800i kupim Samsung U 700 (nov kupljen preko neke mreze u Srbiji koja ih daje na pretplatu (ne znam o kojoj je riječ jer živim u RS)).
Sa ovim K800 i koeg sada imam nemam ama baš nikakvih problema i super me služi.
Molim one koji imaju iskustva sa ovim modelima da mi pomognu u odluci, jer sam pročitao neke komentare za U 700 gdje kažu da ima neke probleme (preosjetljiv tipke, u toku razgovora prekida na neki sec jer se dešava, koliko sam shvatio, refresh mreže,).
Unaprijed zahvalan...

Odgovori