STA DA RADIM??????????
E65 zujanje
E65 zujanje
Pre 4 dana sam uzeo E65 i tel odlicno radi samo mi je sinoc pocelo neko zujanje na tastaturi kada je upaljena,cim se ugasi svetlo prestaje i zujanje.
STA DA RADIM??????????

STA DA RADIM??????????
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
NE lupajte sve i svasta,otkad to LED diode mogu da zuje ?
@zzeka
Nisi nam dao neku podrobniju informaciju,sta je bilo sa telefonom ranije.....jeli nov polovan,nekad kvasen,padao itd...
Po onome sto si rekao,deluje da je zuji DC/DC konverter t.j. zavojnica u sklopu modula za osvetljenje ali ovo se odnosi na osvetljenje displeja....dakle napisi nam da li zujanje prestaje kad se ugasi svetlo LCD-a i pojavi kad se upali svetlo LCD-a ?
Pozdrav,
@zzeka
Nisi nam dao neku podrobniju informaciju,sta je bilo sa telefonom ranije.....jeli nov polovan,nekad kvasen,padao itd...
Po onome sto si rekao,deluje da je zuji DC/DC konverter t.j. zavojnica u sklopu modula za osvetljenje ali ovo se odnosi na osvetljenje displeja....dakle napisi nam da li zujanje prestaje kad se ugasi svetlo LCD-a i pojavi kad se upali svetlo LCD-a ?
Pozdrav,
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
drgrga pa zzeka je rekao da se zujanje ugasi kad se svetlo LCD-a ugasi.
Kolko sam ja cuo telefon je nov, i to bi garancija morala da pokrije.
Kolko sam ja cuo telefon je nov, i to bi garancija morala da pokrije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
@kljun
Pratis me u svakom postu,ali nema veze
Dakle ja nisam nigde video da je covek napisao da je u pitanju svetlo LCD-a,ako ti jesi onda izvini.
Isto tako nisam video da pise da je telefon NOV,nego da ga je "uzeo"...
Posto je ovaj forum izgleda namenjen onima koji nemaju pojma o servisiranju a ne nama starim serviserima.....bez imalo hvalisanja (radim ovaj posao od 99 godine),banovan sam ne znam ni sam zasto......
Pratis me u svakom postu,ali nema veze
Dakle ja nisam nigde video da je covek napisao da je u pitanju svetlo LCD-a,ako ti jesi onda izvini.
Isto tako nisam video da pise da je telefon NOV,nego da ga je "uzeo"...
Posto je ovaj forum izgleda namenjen onima koji nemaju pojma o servisiranju a ne nama starim serviserima.....bez imalo hvalisanja (radim ovaj posao od 99 godine),banovan sam ne znam ni sam zasto......
- kljun
- Mobil manijak

- Kontakt:
drgrga1 ne pratim te, niti cu ikad, samo pokusavam da pomognem.
Ja sam od zzeke saznao da je telefon nov i to sam rekao da bi tebi olaksao posao.
banovan si iz nekih posebnih razloga, a te razloge trazi na nekom drugom mestu a ne ovde. malo razmisli o svojim postupcima, sigurno nisi banovan bez ikakvog razloga.
Ja sam od zzeke saznao da je telefon nov i to sam rekao da bi tebi olaksao posao.
banovan si iz nekih posebnih razloga, a te razloge trazi na nekom drugom mestu a ne ovde. malo razmisli o svojim postupcima, sigurno nisi banovan bez ikakvog razloga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- kljun
- Mobil manijak

- Kontakt:
zzeka to sto ti ckavaju svetla na tastaturi je sasvim normalno, jer taj telefon ima senzor koji se naspram osvetljenja koriguje i tako odazuje na tastaturu i na ekran, to ti je neka vrsta cuvanja kapaciteta baterije.