Nova 6230i bolja od 6230???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

DA, ne kapiram kako ljudi mesaju ta dva pojma! ! Kao da nikad rezoluciju monitora nisu promenili! To je jako velika mana(velicina)
SashaSE- klara jos nije najavljena i ne zna se sta ce sve imati, to znaju mozda nekoliko ljudi sa tih foruma ali oni ne daju mnogo informacija! Ne zna se ni kad ce izaci, tako da bolje da sacekamo da izadje pa cemo pricati! Ko zna mozda ni nece izaci! :oops:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ma akki, verovatno si me pogresno shvatio. Sto se same rezolucije tice, to je ogroman pomak u odnosu na sve nokijine modele ranije, pa mozda i symbian modele, i to je za svaku pohvalu.
Ono sto je meni ipak malo besmisleno je stavljati tako veliki broj pixela na tako mali ekran (nisam video uzivo kako izgleda, tako da ne mogu precizno da kazem).

Ali opet, mislim da 6230i zasluzuje epitet jednog od najboljih (mozda i najbolji) NE symbian telefona...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ne skapirao sam te dobro i ti si dobro rekao u ovom drugom postu, prvi jeste malo konfuzan, mislio sam uopsteno ne na tebe konkretno! ( misli se na popste-a) :wink:
Jeste suludo i zbog toga nikad nece biti najbolji ne symbian tel, po meni! ali kad ga vidim, isprobam onda cu da kazem kakav je! :mrgreen:
bDw igrao sam se danas sa 7710, nekih pola sata! Odlican tel u svakom slucaju! malo cudan ali jako dobar! :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Citao sam na nekom forumu da ce 6230i da koristi rs-mmc kartice???!!! Jel moze neko da potvrdi ovo ili je samo neki trac? Ako je istina, to su verovatno uradili da bi stavili tu kameru od 1.3 mpx. Po meni, to bi bila velika mana, pogovo ako je DV kartica.....

Nadam se da nisam u pravu 8)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Kartice su i dalje MMC. Kamera je iste veličine kao i ona VGA. Ne vidim neku vezuizmeđu cam i MMC, misliš zbog veličine kamere???
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Kakve veze ima velicina kamere sa mmc? zar mmc ne ide u donji deo telefona?

P.S. Loodak gde ces na zimovanje? Lepo se provedi! :D

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Ne znam kakave veze ima, mozda je trebalo vise prostora, stvarno ne znam.
Pitanje je da li je to uopste istina da korsiti rs-mmc kartice, evo ga ludak sad kaze da koristi mmc. Najbolje je da sacekamo i vidimo... :D

Odgovori