Servis za qtek s200

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
_Parasite
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Okt 2007. 02:58

Servis za qtek s200

Post od _Parasite »

Da li neko zna dobar servis za smarphonove, posebno me zanima servis za qtek s200? Potrebno mi je da mi neko flesuje rom, odnoso da mi ubaci novu verziju wm6 jer imam wm5 koji je uzto na njemackom. Unapred hvala

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

_Parasite potraži malo po stranim forumima vidi gde ima d ase skine updater program i rom za dati qtek i uštedi koju paru a istroši internet vreme
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

_Parasite
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od _Parasite »

ma nije problem ni za vrijeme ni za programe, nego se bojim da nesto ne pokvarim jer znam koliko su osjetljivi smartphonovi.

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Re: Servis za qtek s200

Post od gsmhacker »

"_Parasite"

javi mi se na email blackns07@gmail.com
mogu ja di ti to odradim ubacivanje wm6 u qtek s200 na engleskom jeziku bez problem ja sam u ns cena dogovor.

Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

_Parasite, nemash sta da zeznes imas uputstvo, nemoj da te deru serviseri i ovi mali privrednici. Ovo je forum ne berza rada.

gsmhacker, ti da si pravi clan odradio bi coveku za dz.
5130+Koss the plug....

gsmhacker
Banned

Qtek s200

Post od gsmhacker »

"Masterokrata"
..............svako znanje se danas naplacuje kad bi svi radili za dzabe nebi nas bilo a servisaranje qtek i ostalih pda uredjaja se bavim 5godina i flesovao sam ih preko 100puta i otvarao i menjao delove isto toliko i sve ostale model jako dobro poznajem svaki softverski deo .... tako da nisam mali ...serviser.... i nije mala stvar ako samo malo pogresi kod tog modela qtek s200 ostace bez telefona(krene da flesuje a nije cid otljucan-pogresan radio rom-extneded rom//.....nije samo citaj uputstva!!! cime se ti bavis pa da mi nesto uradis za dzabe. :o

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

gsmhacker, Masterokrata iliti Draga Saveta..Znaci decko se bavi davanjem saveta i sugestijama da se ovde ispomazemo koliko mozemo. Evo i ja sam za to da mu odradis to badava kao pravi novosadjanin. A sto se tice protiv usluge...mislim da ti tu miodrage moze pomoci ako pokusas, pa makar i iz zezancije, da mu "popravis" telefon u nekom mraku :lol:

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Taj _Parasite je pitao da ga zanima servis za qtek aparate i ja sa, mu odgovorio ako nenadje tu sam za sve qtek aparate,nek
plati pivo i kikiriki i eto uradicu me qtek s200 i staviti novi wm6 na njega .Eto pozdrav iz ns.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gsmhacker, pa pazi mozda ja nisam radio flash Qtek-a, ali samo dovoljno na forumu da bi znao cemu sluzi i koja je njegova svrha, ovde bi na svaku drugu temu mogao neko da se javi i da uzme lovu, ali ovde stvari ne funkcionisu tako. I ako servisiras mogao si mu poslati PM a ne ovako javno. Ako ti vec naplacujes uslugu servisiranja plati Milanu lepo reklamu i dobijes svoj oglasni prostor ovde sa sve slicicom i nema glavobolje. Ne prozivam ovo kazem iz najbolje namere, ovaj forum posecuje dosta servisera pa se javno ne hvale, a neki su koliko sam cuo slali ljudima delove za telefone postom i to dzabe. Sorry za off :)
5130+Koss the plug....

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Masterokrata Milanu nebih dao ni dinara prvo nema na ovom sajtu htc proizvodjac koji proizvodi sve qtek,spv,mda xda.....itd. Pa kako da mu platim kad drzi proizvodjac Qtek a to nepostoji......Htc proizvodi sve te uredjaju .....svi ostali se zovu qtek,xda,spv..itd zavisnosti sa koje mreze dolaze. :P :P :P I rako sam da cu uraditi ovom decku za dzabe fleshovanje nek donese pivo i kikiriki. :o :o

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gsmhacker, ma OK. Postoji HTC sa cenama, ali na ovom bratskom sajtu "IT SVet" tako da nijedan proizvodjac nije uskracen nemaj brige 8)
5130+Koss the plug....

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

mislim da su vasi komentari bas pomogli _Parasite - u da namesti s200, inace qtek je HTC-ova firma jer je HTC OEM proizvodjac. Tri puta si obecao da ces namestiti za pivo i kikiriki. Budi novosadjan

_Parasite
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od _Parasite »

ja oko s200 nista necu sam da radim. MOzda vi kazete da nema opasnosti, ja znam da postoji a pri tome ja nisam siguran kako to sve ide tako da ne rizikujem. Hvala na svim upustvima i predlozima.
gsmhacker mi je slao i PM ali nisam bio tu da mu odgovorim pa nemojte puno da ga napadate :D !
Sada sam mu odgovorio :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma niko njega ne napada, samo ga nagovaramo da ti to odradi za pivo i kikiriki :lol: Trebao bi da budes zahvalan za to sto cinimo za tebe a ne da nas optuzujes :lol: :P

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

reko sam coveku da cu mu uraditi za dzabe nek mi se javi ili cu mu poslati kompletno uputsvo kako da to uradi bezbedno.pozdrav. :blinky:

Odgovori