Po cemu je E61i loshiji telefon majke ti? To sto ima nesto slabiju kameru (meni licno potpuno nepotrebna stvar)? Meni je tastatura na P1 nocna mora, na ono se nikad u zivotu ne bih navikao. Ima TS, lepo, koliko je to korisno dok si u pokretu? Ekran je manji, a ja volim veliki ekran zbog preglednosti. Baterija daleko slabija. I na kraju Symbian UIQ, a koji je svi znamo softverski daleko manje podrzan. Sto se mene tiche end of discussion.
Jedino cu da se slozim da E61i i dalje drzi bezobrazno visoku cenu.
Najave telefona
jeste uiq manje podrzan ali daleko mocniji-vise lici na komp,a ekran na p1 je iste velicine kao onaj na e61i,nekome je kamera bitna,a ne zeli da se odrekne poslovnih mogucnosti,a kamera na p1 je mnogo mnogo bolja od one koja je ugradjena u e61i
tu je naravno i izgled,pa je p1 dosta lepsi i ima prihvatljive dimenzije a e61i je bas sirok i zato sam odustao od kupovine
za ts se slazem ali to je prednost i mana tako da mozemo pricati kome je to prednost a kome mana
tastatura je losija ali oni koji imaju p1 kazu da posle par dana nema problema
covek na sve moze da se navikne
tu je naravno i izgled,pa je p1 dosta lepsi i ima prihvatljive dimenzije a e61i je bas sirok i zato sam odustao od kupovine
za ts se slazem ali to je prednost i mana tako da mozemo pricati kome je to prednost a kome mana
tastatura je losija ali oni koji imaju p1 kazu da posle par dana nema problema
covek na sve moze da se navikne
nokia c7
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49