Najruzniji telefon ikada!!!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Najruzniji telefon ikada!!!
imali smo najlepse,najbolje,itd... aj sad da vidimo koji fon je najruzniji od svih...
ima ih toliko da ne znam ni gde da pocnem...

Nokia E71... Elegant, but deadly
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
telefon koji sam ja imao a da je po meni najruzniji je motorola a835, to je smrt od telefona sto se tice izgleda, jedva sam ga prodao.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sta fali E-seriji majke ti? Sto se mene tiche, ima mnogo ruznih telefona, i trenutno su mi ruzni svi koji nemaju QWERTY, veliki ekran, i WiFi 
Ajde da krenemo po proizvodjacima:
Nokia - slazem se za gumirane, i N90, N93, N93i blagi uzas. A da i ovi 7373 i slicni modni telefoni mi izazivaju difuzni bol u predelu epigastrijuma koji tera na muku gadjenje i povracanje
SE - ustvari i ne znam lep SE telefon, izuzev mozda P990i
Motorola - a925, Startac neki..., D520, Talkabout T180...
Panasonic - GD55 onaj ruzicasti... bljak
LG - KG920, jeste dobar fon, ali je nevidjeno ruzan...
Samsung - x460 i slicni (da nemaju prednji ekran... neoprostiva glupost)
Siemens - hmm, odakle da pocnem... recimo onaj MC60 (popularni X) juj prosla me jeza..., pa nekada davno C10, S10... brrrrrr... opet jeza...
Slazem se za pomenuti Telital, zatim Martin Daves, i slicni telefoni...
E da i Vertu mi je vrh ruznoce.

Ajde da krenemo po proizvodjacima:
Nokia - slazem se za gumirane, i N90, N93, N93i blagi uzas. A da i ovi 7373 i slicni modni telefoni mi izazivaju difuzni bol u predelu epigastrijuma koji tera na muku gadjenje i povracanje
SE - ustvari i ne znam lep SE telefon, izuzev mozda P990i
Motorola - a925, Startac neki..., D520, Talkabout T180...
Panasonic - GD55 onaj ruzicasti... bljak
LG - KG920, jeste dobar fon, ali je nevidjeno ruzan...
Samsung - x460 i slicni (da nemaju prednji ekran... neoprostiva glupost)
Siemens - hmm, odakle da pocnem... recimo onaj MC60 (popularni X) juj prosla me jeza..., pa nekada davno C10, S10... brrrrrr... opet jeza...
Slazem se za pomenuti Telital, zatim Martin Daves, i slicni telefoni...
E da i Vertu mi je vrh ruznoce.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
meni alcatel ima fine modele one stare sa crvenim displejom.. a i ovi novi nisu losi, onako.. simpaticni su http://www.mobilnisvet.com/mobilni-proi ... lcatel/1/2
sto se tice starih meni je motorola v50 favorit:

a ovimalo novojih, mislim da nema goreg od ovog samsunga:

i nemoj te mi dirat p seriju SE telefona, oni su prvenstveno isli na funkcionalnost a ne na izgled, ako cemo o SE telefonima onda je k700 naj gadniji.. i tako vazi za E seriju nokie, mislim da nisu toliko ruzni, nisu ni lepi ali nebi bio fer da se ti telefoni sa punom tastaturom uzimaju u obzir, pa i ne mogu ispast nesto ekstra
sto se tice starih meni je motorola v50 favorit:

a ovimalo novojih, mislim da nema goreg od ovog samsunga:

i nemoj te mi dirat p seriju SE telefona, oni su prvenstveno isli na funkcionalnost a ne na izgled, ako cemo o SE telefonima onda je k700 naj gadniji.. i tako vazi za E seriju nokie, mislim da nisu toliko ruzni, nisu ni lepi ali nebi bio fer da se ti telefoni sa punom tastaturom uzimaju u obzir, pa i ne mogu ispast nesto ekstra
- Stivi
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 01:58
- Kontakt:
v50 jeste mozda sada ruzna ali u svoje vrijeme je bio jedan od najljepshih telefona a ujedno i najmanjih
E61,61i i 62 i SE P990i,910i,900 ne mogu biti nesto lijepi sa onolikim ekranima i qwerty-em ali nisu ni ruzni i nemogu se nikako porediti sa Telital G80,alkatelom,samsungovim digitronom i ostalim slicnim ovima
E61,61i i 62 i SE P990i,910i,900 ne mogu biti nesto lijepi sa onolikim ekranima i qwerty-em ali nisu ni ruzni i nemogu se nikako porediti sa Telital G80,alkatelom,samsungovim digitronom i ostalim slicnim ovima
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
madness99 ja sam imao tu nokiu pre ovog p990 i u potpunosti se slazem sa tobom, telefon jeste ruzan ali mi je Motorola A835 bila ruznija pa sam nju odabrao kao najruzniju, a drugo mesto zauzima N71. i jedna velika mana kod N71, ekran telefona se grebe jer dolazi u kontakt sa tastaturom kad je zatvoren
. zbog toga sam ga i menjao.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album