6300 ili E50?
6300 ili E50?
Prijatelj mi se dvoumi izmedju ova 2 aparata,s'tim da je E50 bez kamere i moze ga dobiti jeftinije..Sta mislite?
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lampash cim se on dvoumi izmedju symbian i java telefona znaci da mu symbian nije prvenstveno sto bi trebao da ima telefon, moje misljenje:
6300 mzim iz dna duse, jer ga svaka 3 osoba u skoli ima, i smorio me je(nisam ga imao, naravno, ali me je jednostavno smorio).
E50-2(to je model bez kamere) mi se svidja, prvenstveno zato sto je symban, ali dzojstik je tvrd i nema kameru, ja bih licno uzeo od ova dva E50-2.
6300 mzim iz dna duse, jer ga svaka 3 osoba u skoli ima, i smorio me je(nisam ga imao, naravno, ali me je jednostavno smorio).
E50-2(to je model bez kamere) mi se svidja, prvenstveno zato sto je symban, ali dzojstik je tvrd i nema kameru, ja bih licno uzeo od ova dva E50-2.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lampash cestitaj mu i u moje ime na kupovini, a to dal je deciji fon ili ne mislim da ce se on sam uveriti posle odredjenog vremena. dojadice taj fon njemu brzo i vec vidim da ce uzeti E50. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Znas kako kazu:"Sam pao..."
Ozbiljno sada,pokusao sam mu objasniti za symbian ali on njemu izgleda ne treba.Onda sam pokusao da mu ukazem na razliku izmedju 860 mAh i 1150 mAh,ali ni to nije upalilo...Elem,kupio je uz njega jos jednu bat i sav je sretan,kao shiparica!
Ustvari,nije mi vise prijatelj...

Ustvari,nije mi vise prijatelj...
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim