.... reciklaza vazi vec nekih 4-5meseci ... i za taj period sam mogao da recikliram i dobijem popust 1500 ... e sad su se napravili pametni i kao za GODISNJICU su dali da mozes da dobijes popust i bez telefona .... nije ovo varijanta "preko leba pogacu" ..... vec da se ovde ne radi niokakvom "POPUSTU" ..... cista marketinska prevara !!!!
da su smekeri oni bi ovaj mesec ako vec slave dali popust ne vezan za reciklazu ......
Popust na reciklažu je zamišljen više kao način da se ljudi zainteresuju za tu ekološku akciju nego način da se pospeši prodaja telefonskih aparata. Do sada popust nisu dobijali svi korisnici, već samo oni koji donesu stari telefon na reciklažu. Sada SVI dobijaju popust na kupovinu telefonskog aparata. Tako da nije baš marketinška prevara.
A kad već ne tražite "preko 'leba pogaču" recite mi da li ste doneli neki aparat na reciklažu bez namere da kupite novi? I da li ćete brinuti o reciklaži ukoliko Telenor ukine tu vrstu popusta?
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
Stoned Ryder, pa daj covece ne budi naivan. Ima istine u tome da je to zbog reciklaze i da bi se manje zagadjivala planeta ali je sve to marketing i nista vise od toga. To ti je kao kad prodas ciganima staro gvozdze ili papir a oni to odnesu pa zarade i svi srecni, e ista prica je i sa ovom akcijom. Ne brini, nece niko nista da radi na svoju stetu vec samo ako ima koristi i to debele koristi
Ne razumem, ko su u ovom slučaju cigani, Telenor ili korisnici?
U svakom slučaju, popust na reciklažu je jedno, popust povodom godišnjice Telenora nešto sasvim drugo, do sada su bili i posebni popusti za određene modele telefona i nikada nije bilo moguće sabirati te popuste. Kad bi se sabirali mogao bi neko na kraju da zatraži da Telenor njemu plati što je kupio neki jeftiniji telefon.
Only the good die young,
Aj ovako, ako ti kao korisnik imas 100kg papira koji ti ne treba i dodje ti jedan Telenor da ga otkupi od tebe za 1500din ili ti ponudi nove novine uz smenjenje cene zbog tvojih starih novina, ti pristanes i platis mu tu razliku. Ko je tu cigan? I onda ce Telenor da odjase na svom Vrancu put fabrike reciklaze i njima prodati tvojih 100kg papira za 3000 din jer tako ne zagadjuje okolinu. Jel sad jasnije?
Sto se tice popusta i reciklaze, tj popusta na popust, pa u ovoj zemlji nedodjiji je sve tako, prvo se nabiju extremne cene pa ti onda daju popust sa kojim cene dodju u normalu i ti kao krajnji korisnik a pri tom i naivan nasednes na tu pricu i kupis robu sa popustom. To se zove marketing, da ti neko zamaze oci sa popustom i skrene paznju sa toga da je ta cena sa popustom u stvari regularna cena koja bi inace trebala da bude bez popusta...E sad sam ti objasnio ubilo se
Jesi lud, otkud meni 100 kg papira?!! Da bacim na gomilu sve knjige, enciklopedije i atlase koje imam jedva da bih skupio 100 kg. A to sigurno ne bih prodao za 1.500 din...
Šalu na stranu, cene aparata su onakve kakve su. Na to utiče gomila faktora, od ugovorene cene proizvođača, preko dažbina carine, marži i ostalog... ali to ionako nije tema ovde. Kako će prodavac predstaviti te cene, koliki će popust dati i kako sve to izreklamirati u cilju privlačenja kupaca, e to je marketing! Moje je mišljenje samo se može tražiti generalno smanjenje cena telefonskih aparata, ali da je nerealno tražiti dodatni popust na već postojeći.
Only the good die young,
Stoned Ryder ..... nemam koment jer necu da se raspravljam sa tobom ....... ako bas oces da znas 2 moba sam im odneo jos pre 3meseca .... ostavio sam jedan daga iskoristim za popust .... ali kako stvari stoje i njega cu da im dam i otici u prodavnicu i kupiti mob!!!
A sto se ekologije tice ..... to nije tema ovoga sajta ... a imao bih podosta da ti kazem na tu temu !!!
lovd napisao:Druze Minuse ............ ne razumes moju poruku
.... nije ovo varijanta "preko leba pogacu" ..... vec da se ovde ne radi niokakvom "POPUSTU" ..... cista marketinska prevara !!!!
nadam se da sam sad bio jasniji .....
Heheheh mislim da je stvar cele price sa ovomesecnim popustom da "inventivni" telekom ne moze da prekopira ovu akciju kao i sve ostale koje je prekopirao od telenora pa cak i vip-a
mada ne bi me iznenadilo da krenu sa akcijom 10 godina sa vama ili sl.
aha, evo horde korisnika ceka da se ovajdi o te "silne" telenorove poklone
ne zasmejavaj me
ako neko nikada nista korisno i dzabe nije dao to je telenor
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila!
Mahatma Gandi
nikolamnt, e sad si se za*eb'o.. Evo se vrti reklama da uz kupljen pre paid broj dobijas do 1500 din kredita al ne znam od cega zavisi koliko ces dobiti. Sve u svemu i njima gori pod prstima tako da...
nikolamnt napisao:aha, evo horde korisnika ceka da se ovajdi o te "silne" telenorove poklone
ne zasmejavaj me
ako neko nikada nista korisno i dzabe nije dao to je telenor
ti kupis br u novembru sklopis ugovor dobijes 1500 din .... istrosis ih za mesec do dva i raskines ugovor i eto ti.... pa mi kazi da se nisi ovajdio
sve i da sam sedeo na usima do sada bi vec cuo i video sve tako da nema nikakve potrebe za tim "prosvetljenjem"
a sto se tice same poklon akcije, ne vidim kako iko moze da se hvali time sto sve nove korisnike casti sa 1500din iseckanim na paramparcad
sta je tu nagrada za one verne stare korisnike???
i ko ce to da promeni broj samo da bi dobio bednih 1500din?
ali ne, zasto bi to iko i radio kada su korisnici telenora savrseno zadovoljni sa onim sto sada imaju
ne, telenor igra na pridobijanje novih korisnika sa 1500din
koja smejurija
Mahatma Gandi
1500 din na post paidu nisu isparcani.... mada se prenose ako ih ne iskoristis... a i ne koriste svi tako bogato kao ti da im je 1500 bedno...
normalno je da ce da igraju na nove korisnike dokle god njih bude bilo u srbiji --- trebas sakupiti sto vise pa onda odrzavati... klasicna ekonomija
vidi se koliko misle na odrzavanje starih
jedini nisu imali bonus dopune
a 150 mesecno je svakome malo i pored svega je jos i uslovljeno a nije 1500 odjedno kao sto zelis da predstavis tako da ne pametuj ako nemas cime to da potkrepis
truth hurts
Mahatma Gandi
Stvarno su mogli da pomisle i na nas stare korisnike, to me potseca na Telekom. Moram da kazem da ja nemam stari telefon
Sto se tice popusta to kod nas pali ko suv barut hteli vi to da priznate ili ne, svi se loze na to i cesto ne razmisljaju sta su izgubili sa tih 1500din.
nikolamnt napisao:
150 mesecno je svakome malo i pored svega je jos i uslovljeno a nije 1500 odjedno kao sto zelis da predstavis tako da ne pametuj ako nemas cime to da potkrepis
truth hurts
od danas mogu i stari pre paid korisnici da ostvare pravo na 1500 din bonus kredita ako se registruju na sajtu telenora i podsalju cestitku... sve pise na wap-u
e da zaboravih nikola jesi li nekada cuo za BCG matricu?
Stvarno svaka im cast,sada imaju skoro sve moguce i nemoguce....
I win mobile platformu i s60 i uiq,i java i 3g i sve to uz sve tarife....
Stvarno ne mogu da verujem....
Mislim da je ponude mt:s-a ,a bogme i vip-a dve godine iza ponude telenora
Da ne bude zabune koristim dve postpaid mt:s kartice
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.