Kao sto pise u naslovu dobio sam ponudu da moj 3 mjeseca star k800i mijenjam za 15 dana star p990i uz moju doplatu od 40e.
Ja od standardne opreme imam sve plus mem. karticu od 1gb a uz p990i dobijam samo punjac, olovku, 32mb karticu. No dobro to nije problem jer imam jedan usb kabal i jedne hpm-70 slusalice viska.
Molim za savjete, da li je realna doplata i da li da prihvatim ponudu?
Da li da mijenjam K800i za P990i ???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Da li da mijenjam K800i za P990i ???
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sensei imas deo koji se zove:
Poredjenje modela i obicno se tamo stavljaju teme kao sto je tvoja, ako nisi znao.
Poredjenje modela i obicno se tamo stavljaju teme kao sto je tvoja, ako nisi znao.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Sensei, bravo majstore pa ako znas oba telefona kakva mogao bi i sam da se odlucis za to sta ti vise treba kamera i mp3 ili strava poslovni telefon?ja bih da sam na tvom mestu menjao za p990 uradis updejt softa i miran si.. 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Vjerovatno cu promjeniti ali sad razmisljam o jos necemu...
Prije par dana sam izasao iz bolnice i blago receno uzasno sam se smorio za tih 8 dana provedenih tamo.. Bas zbog toga sam poceo da razmisljam kako bi mi n-gage dobro dosao za takve situacije... Mislim ne daj Boze da opet zavrsim u bolnici ali ovako za razonodu ne bi bilo lose
Dakle dilema je da li da dam k800 i pare za p990 ili da zadrzim k800 i kupim n-gage kao drugi telefon(6233 sam obecao drugu)
Prije par dana sam izasao iz bolnice i blago receno uzasno sam se smorio za tih 8 dana provedenih tamo.. Bas zbog toga sam poceo da razmisljam kako bi mi n-gage dobro dosao za takve situacije... Mislim ne daj Boze da opet zavrsim u bolnici ali ovako za razonodu ne bi bilo lose

Dakle dilema je da li da dam k800 i pare za p990 ili da zadrzim k800 i kupim n-gage kao drugi telefon(6233 sam obecao drugu)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo