Srpski ili engleski?
Srpski ili engleski?
Dakle, koji jezik na telefonu koristite, i sta vam vise odgovara? Ja sam oduvek koristio engleski, nekako mi je glupo na srpskom, ne znam zasto, ali mi je normalno da bude na engleskom.
iPhone + CX300
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ja takodje koristim engleski. Majci sam na Nokii 1100 stavio Srpski i smesno mi je kako je napisano, pogotovo ona podesavanja. Lakse se snalazim kada pise na engleskom!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Koristim engleski jer sam se toliko navikao na engleski da neke komande ili opcije ne bih mogao nikako da nadjem da su na srpskom
Sramota ali je tako 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
vlada1970, je ima dobru izjavu: "neke komande ili opcije ne bih mogao nikako da nadjem da su na srpskom " tu si bre upravu 100%!
Smesno zvuce te nase reci na mobu!!!

Smesno zvuce te nase reci na mobu!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Re: Srpski ili engleski?
definitivno engleski,kad ukljucim srpski na telefonu nemogu da se snadjem kao izgubljen slucaj sam,jedino sam ubacio srpski kad pisem sms....(da su od pocetka postojanja telefoni imali srpski nebi ni pomislio da mi fon bude na engleskom
)

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ma Engleski mi ko maternji, Engleski jezik sam uvek imao u telefonu, jedino sam experimentisao i ubacu u N71 Srpski jezik, al totalno sam bio izgubljen nisam uopste mogao da se snadjem, pa sam naravno vrno na Engleski, jedno vreme sam na Motoroli A835 drzao Nemacki jezik, cisto da vidm koliko znam napamet telefon i precice.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Na mađarskom
Šalim se, ovo je čisto da razbije monotoniju. Nema šanse da se sa srpskim snađem ko sa engleskim, barem u informatici. "Iseko sam sliku iz albuma, i zalepiću je u novu fasciklu". Misiiiim stvarno. Na w950 mi je malo i drago što nema srpski, ali na e50 sam dotični ubacio u telefon samo da bih imao T9, sa kojim se mnogo lakše kuca, mada umeju da ispadnu i poprilično neverovatne kombinacije samo ako se malo ne pazi, ali kad nešto upisujem u kalendar i kontakte tu apsolutno koristim čćšđž.

edit: i još jedna stvar koju sam zaboravio da napomenem - ako bih se već prebacio na srpski, izuzetno bi me nerviralo to da mi je OS na srpskom (još gore na ćirilici) i da je sve sistemski podržano, a da skoro ni jedan dodatni program nema podršku. Isto važi i za telefon i za komp.

Šalim se, ovo je čisto da razbije monotoniju. Nema šanse da se sa srpskim snađem ko sa engleskim, barem u informatici. "Iseko sam sliku iz albuma, i zalepiću je u novu fasciklu". Misiiiim stvarno. Na w950 mi je malo i drago što nema srpski, ali na e50 sam dotični ubacio u telefon samo da bih imao T9, sa kojim se mnogo lakše kuca, mada umeju da ispadnu i poprilično neverovatne kombinacije samo ako se malo ne pazi, ali kad nešto upisujem u kalendar i kontakte tu apsolutno koristim čćšđž.

edit: i još jedna stvar koju sam zaboravio da napomenem - ako bih se već prebacio na srpski, izuzetno bi me nerviralo to da mi je OS na srpskom (još gore na ćirilici) i da je sve sistemski podržano, a da skoro ni jedan dodatni program nema podršku. Isto važi i za telefon i za komp.
Poslednja izmena od gargamel4 u Čet, 08. Nov 2007. 15:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ajde ja sam ocito jedini na srpskom..
inace koristim naravno engleski ali da se ne lazemo.. kako sam presao na z3, kad prebacim na engleski nemam govorno biranje zvanja nego govorno biranje za opcije tipa posalji poruku, otvori tu aplikaciju itd a kad prebacim na srpski onda mi je govorno biranje klasicno, pritisni dugme, reci ime i zove
inace koristim naravno engleski ali da se ne lazemo.. kako sam presao na z3, kad prebacim na engleski nemam govorno biranje zvanja nego govorno biranje za opcije tipa posalji poruku, otvori tu aplikaciju itd a kad prebacim na srpski onda mi je govorno biranje klasicno, pritisni dugme, reci ime i zove
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2