Ako neko ima SL10 i uz to jos radi i hoce da ga proda neka mi se javi na PP.
Najlepsi telefon
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Auuuuu, gde bre izvuce 388?!!!! Prastar je i OOgroman, ali kad smo kod starijih modela po meni je najlepsi Siemens SL 10 8O . Imao je tastaturu na izvlacenje kao Samsung D500 i kolor ekran. Dobro imao je valjda 3 ili 5 boja, ali jedan od prvih kolor ekrana. 
and justice for all...
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Hmm, ako već pominjete starije modele, jedan od najlepših bi mogao da bude i Bosch 909 Dual S, sa plavim ekranom, u svetu je bio poznat kao "plava bajka"... 
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator

Telefončić u prirodi izgleda mnogo lepše, displej mu svetli skoro tirkizno, silver deo maske je od tankog aluminijuma, odličan zvuk je imao (veliki zvučnik), jako zvono, i softver koji je izuzetno logičan i zgodan za korišćenje. Moj bivši primerak je završio kod jednog kolege, koji ga još koristi i neće da ga proda. Što kaže DREAM WEAVER, rado bih ga otkupio...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

Akki, reći ću ti samo da sam pre nedelju dana prodao svoj stari T68i, beli, sa kamericom, i sad mi je malo žao... Mada opet, čemu gomilanje...
A ovaj Bošić jeste izazivao divljenje svojevremeno, što kaže Dexter, tad je plavi displej bio retkost, a ovaj je imao i plavu tastaturu, tek kasnije su ostali krenuli sa plavičastim kombinacijama.
A ovaj Bošić jeste izazivao divljenje svojevremeno, što kaže Dexter, tad je plavi displej bio retkost, a ovaj je imao i plavu tastaturu, tek kasnije su ostali krenuli sa plavičastim kombinacijama.
● PRAVILA FORUMA ●