LINK

ima da se uzme original luna za 500e,nova...nalozio sam se i nadam se da cu je uskoro imati u rukama,mada i ovaj 6300 je sjajan tel,al baterija od 1 dan i 1 zvucnik i to pozadi su mu veliki minus kod mene,a kamera me ne interesuje u potpunosti...
 ima da se uzme original luna za 500e,nova...nalozio sam se i nadam se da cu je uskoro imati u rukama,mada i ovaj 6300 je sjajan tel,al baterija od 1 dan i 1 zvucnik i to pozadi su mu veliki minus kod mene,a kamera me ne interesuje u potpunosti...  
 uzmi ga uzivo,pa vidi i sam
 uzmi ga uzivo,pa vidi i sam   takodje u nokiinoj zvanicnoj specifikaciji stoji da pusta 3d stereo tone,tako da cisto sumnjam da ima samo 1 zvucnik
 takodje u nokiinoj zvanicnoj specifikaciji stoji da pusta 3d stereo tone,tako da cisto sumnjam da ima samo 1 zvucnik   proveri,jer me to bas interesuje
 proveri,jer me to bas interesuje 

Šalim se, ja Lunu ne gledam kao "statusni simbol" već kao spoj kvalitetnih materijala (dosta mi je više plastike), dobre izrade i funkcija koje 90% vremena koristim, plus još neke koje se daju nabudžiti.
  Šalim se, ja Lunu ne gledam kao "statusni simbol" već kao spoj kvalitetnih materijala (dosta mi je više plastike), dobre izrade i funkcija koje 90% vremena koristim, plus još neke koje se daju nabudžiti. koje po nekim zluradim komentarima na netu puca pri prvom padu, al'to teško da je istina. Softver je brz, imaš na youtube dosta toga pa...
  koje po nekim zluradim komentarima na netu puca pri prvom padu, al'to teško da je istina. Softver je brz, imaš na youtube dosta toga pa... u mobilvudu je 580e,a u oranzu je 500e.Zovi,idi proveri,ako mi ne verujes.Treba malo da prosnjuras po gradu i nacices original telefon za manje pare
 u mobilvudu je 580e,a u oranzu je 500e.Zovi,idi proveri,ako mi ne verujes.Treba malo da prosnjuras po gradu i nacices original telefon za manje pare