Nokia N76 ili Motorola RAZR2 V8 ili mozda cak RAZR maxx V6

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sizzlym
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 16:34

Nokia N76 ili Motorola RAZR2 V8 ili mozda cak RAZR maxx V6

Post od Sizzlym »

Ne mogu nikako da se odlucim izmedju ova dva, motorola mi je malo lepsa, ali nikada nisam imala nijednu motorolicu, pa ne znam da li je to ok telefon...ne svidja mi se jedino sto je fabricki operativni sistem, a N76 ima Symbian, sa druge strane ono sto me odbija kod N76 je sto nije iskoriscena cela povrsina na spoljasnjem displeju...

a RAZR V6 mi je bas simpa :)

Ajde ljudi argumenti , koji je bolji i zasto?

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp :shock:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

N76 je super telefoncic al baterija ga zeza,malo traje,sve ostalo je ok... sto se ovih motorolica tice,necu nista da kazem posto nisam imao sanse da ih pogledam,pa cu ostati neutralan...
Nokia E71... Elegant, but deadly

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ma kakva motorola,motorola propada jer nije u stanju da se takmici sa fantasticnom cetvorkom(nokia,samsung,se i lg)-a to se moze videti po tom sto se slabo distribuira,pa je kod nas na 10 mestu a ne na 3 kako je sad u svetu
fonovi su lepi,ali ostalo je glavobolja,a ako vec imas lovu za n76-kupuj brale-imaces i vrhunski zvuk-u rangu n91(testovi ne lazu)-zato mi nije jasno kako je na n95 tolko losiji
nokia c7

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Sizzlym mana kod N76 je to sto se maska guli, ima neki deo na masci koji se oguli, zato sto je lose odradjen, tako da razmisli dobro, moja preporuka je Nokia naravno, ma kakva Motorola.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sizzlym
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sizzlym »

E ljudi tek mi sada nije nista jasno :roll:
Ja vec imam jedan mob - SE M600i , koji je super, sve mi se svidja na njemu, samo je prevelik, pa mi bas nekada pravi problem, ne moze svuda da stane (mislim na torbice, da ne dodje do zabune :P )
i treba mi neki tanki na preklop, a da ima kamericu 1.92 + ... sta uzeti ?
Btw, necu prodavati m600i , nego mi samo treba jos jedan fon, zato sto mi ovaj sada savrseno odgovara za fax, tako da mi treba neki fon koji lepo izgleda i ima solidnu kamericu , a druge f-je mi nisu bas toliko bitne :lol:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

vidim da imas 300e da das,pa mozes extra fon za te pare da uzmes-u700-tesko da ces naci lepsi fon na trzistu a i funkcije su solidne,ja licno ne bih davao tolke pare za u700,imas bolje fonove
pa pogledaj i lg-imaju vrhunske telefone i ja sve vise razmisljam i o ovom proizvodjacu iako sam dosad bio se-boy
nokia c7

Sizzlym
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sizzlym »

Trazim bas mob na preklop, slider su mi nekako bzvz, svi su mi ruzni, a monoblok me je smorio malo :o

Inace dobar je ovaj u700, ali nije to to :smutny:

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Sizzlym napisao:M600i ... ne moze svuda da stane (mislim na torbice, da ne dodje do zabune)
Pa kakve su to torbice kad jedan telefon ne moze da stane? :lol:

Zadrzaces M600i - ostaje ti Symbian.
Ostaje pitanje N76 ili Motorola V8.
Glavna prednost N76 je Symbian, a ti na M600 imas isti, ne moras imati na oba. :D Mana mu je maska koja se guli.
V8 ima bolju masku, baterija duze traje, ali nema Symbian.
Hm teska odluka. :chytry:
Ma kupi onaj koji ti se vise svidja. :D

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Ja bih se odlucio za Moto V8, po meni jako lep i zanimljiv fon. Funkcije mu nisu nesto, ali ces to nadoknaditi sa M600.

Sizzlym
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sizzlym »

@markobg pa zenske torbice :P
kod N76 me odbija spoljasnja maska, fon mi je nekako ruzan kad je zatvoren, sa ta tri metalna dugmica, mogli su to bolje da odrade :dry:

@milann izgleda da cu tako i uraditi :D

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Onda vise nemas dilema, kupuj Motorolu V8 kad ti se vise svidja i prenesi utiske... :)
pozdrav 8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

imam predlog... sta kazes na 7390? ima lepu kamericu,super ekran,simpa je... zanimljive funkcije,i po meni bolji od motorole... :wink:
Nokia E71... Elegant, but deadly

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

kapoerista90, .......... sjajan video, lep telefoncic....

n76 mi je mnogo lep, ma najlepsi..!! a i f-je su mu sasvim solidne za vise modni telefon..

batali Motorolu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zasto ne Motorolica? Ova nova V8 bas slatko izgleda sa tim velikim spoljnim ekranom,a i jos je tanja od originalne V3 (ako to nekom nesto znaci). I sam interfejs je sada mnogo bolji i laksi,samo se treba navici ako nikad niste koristili isti...
A i mnogo bolje pristaje jednoj zenskoj osobi od N76... 8)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja sam hteo V8 da uzmem jer je extra fon al malo je cena veca i po meni licno bolja je od N76 .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Sizzlym
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sizzlym »

@kapoerista
7390 je meni licno skroz bzvz fon, prvo zato sto ga svi imaju i zato sto je previse fensi za moj ukus, ne volim roze i te fazone...

@green & madness

I mene najvise privlaci V8 , 99.9% da cu uzeti njega, javljam utiske kada ga kupim,hvala svima na pomoci 8)

Odgovori