Nokia 6600 bluetooth problem :(

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

Nokia 6600 bluetooth problem :(

Post od MiLaN_93 »

Ljudi imam jedan problem, kad udjem u aplikaciju "bluetooth" i pokusam da upalim promenom sa "off" na "on" izbaci mi "Unable to preform bluetooth operation"...Formatirao sam ga sa *+zelena slusalica+3, i nosio sam ga na ubacivanje novog softvera (v 5.53.0).I, i dalje imam problem.Da li mozda ima veze to sto sam kucao one kodove?kao IMEI i SW?HELP PLEEEEEEEEEEEEEEEASE! :unsure:

exotic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 18:45
Kontakt:

Post od exotic »

pa verovatna je greska to sto si kucao te kodove :uhuh: nego ti (po mojoj preporuci) vrati ga kako je bio kad si ga kupio.
exotic

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koje sada crne kodove IMEI i SW? *#06# i to? Ma daj, kako to moze da bude problem? Ako flash nije pomogao, mislim da ce pre da bude hardverski problem, tj. bluetooth je otisao Bogu na istinu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Riknuo ti je BT modul najverovatnije, trebalo bi se zameni... 8)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

MiLaN_93 i mom drugu se desilo isto, imao je 6600 i valjda mu je ispao telefon i malo se razbio i nije hteo da se ukljuci bluetooth, i sad jedino moze da se upali kad se telefon ugasi i ponovo upali, to je jedino resenje kod njega, probaj i ti tako.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

Post od MiLaN_93 »

Pa kako da ga vratim na isto kao i kad sam ga kupio?Kolko kosta zamena bluetooth modula?Otprilike, dal znate...Da znam kolko trebam skupiti :wacko:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zavisi,neko je negde napisao da je zamena kostala oko 15-ak evrica,znaci nije puno!
Pozdrav 8)

Odgovori