nokia 5300-plasticni dio maske preko ekrana...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

nokia 5300-plasticni dio maske preko ekrana...

Post od ZzHn »

Jel zna neko da li mogu da zamjenim tu plastiku preko ekrana sto ide,ili moram komplet masku da uzmem? napukla je mojom nepaznjom i koliko bi to kostalo? Nemam predstave...hocu da prodam tel pa da ga malo sredim... :?

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Prosetaj malo do par servisa i vidi da li imaju od neke zamenjene maske da ti daju tu plastiku,ili sa nekog pokvarenog tel.ako imaju to ti je jedini nacin...ako ne nadjes moras kupiti novu masku,a cena ti sad zavisi..da li hoces original ili neku kinesku koja je naravno jeftinija nije vise od 10evrica,moze biti i manje sad sve zavisi,jer svako ima svoju cenu.pozz

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kupi neku jeftinu maskicu i odlepi to staklo pa ga zalepi na svoj telefon.Tako sam ja uradio jednom prilikom na 6630...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

da......dobra ideja, pogledacu bas, ali mislim da je malo teze nac masku za 5300 ali nadam se da cu nac... :) imate li neku preporuku gdje da pogledam mozda? neku jeftiniju...
.

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

imas ih u svakom malo boljem opremljenom shopu ili vidi na nekoj pijaci ako hoces samo obicnu masku pa da skines staklo i prebacis. :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja sam video komplet masku sa kliznim mahanizmom itd., za 600 din valjda....

Mada mozesh mozda i sa nekog drugog modela da skinesh ako velichina odgovara i ako ti samo treba ta plastika...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

Za 600 dindzi?? :) pa to je extra,a gdje si vidio tu masku Dexter ?
sleepy85 Na pijacu mi je iskreno smor ic jer sam malo daleko od najblize :) ali ako budem prolazio svakako cu svratit... Ne treba mi maska uopste vec samo staklo (plastika)...
.

Odgovori