Video i filmovi u tvom fonu?
Video i filmovi u tvom fonu?
Eto,posto postoji tema o muzici koju nosite u telefonima,mene je zanimalo da saznam sta od video klipova ili filmova imate u telefonu,ne racunajuci stvari koje ste licno snimili.I koliko cest zaista pogledate neki film na fonu?
Ja recimo trenutno imam Hannibal Rising,Transformers the movie i Transformers crtani,skoro sam odgledao Simpsons the movie...Volim kad se setam gradom da zasednem na neko lepo mesto,stavim sluske i u prirodi odgledam neki filmic,a nalazim da su animirani filmovi daleko prihvatljiviji za male ekrane,mada podjdnako lepo izgleda i vecina filmova.
Dakle,da vas cujem?
Ja recimo trenutno imam Hannibal Rising,Transformers the movie i Transformers crtani,skoro sam odgledao Simpsons the movie...Volim kad se setam gradom da zasednem na neko lepo mesto,stavim sluske i u prirodi odgledam neki filmic,a nalazim da su animirani filmovi daleko prihvatljiviji za male ekrane,mada podjdnako lepo izgleda i vecina filmova.
Dakle,da vas cujem?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
ja samo jedan film imam divx format a to je CRANK(+prevod koji se solidno vidi na p990)i u toku puta je super za gledanje filmova...a od klipova ima ih nekoliko desetina uglavnom najzece zajebancije provale i sl....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ma uglavnom su to bile neke zezalice, ali me je proslo to, i nosati to u telefonu, narocito ako su neke sa izlizanim fazonima je vise nego suvisno.
Sto se tice divixa, ranije sam to furao na mpx200, kasnije su uslijedili telefoni bez operativnog sistema, pa sam batalio tu konverziju filmova.
To mi je bilo interesantno tamo 2005te, kada sam onako samouk provalio te funkcije, i priznajem bilo je to vise nego interesantno.
Filmici na mobu su interesantni u situacijama u gradskom prevozu, onako da prekratim vrijeme, naravno dok setam to nedolazi u obzir, a za duze destinacije puta, nosim lap top, i njega koristim za tu namjenu, i naravno u konkurenciji sa njim telefon nema sta da trauzi.
Isto tako mislim da je prilicno besmisleno gledati neki duzi film na telefonu dijagonale 2 inca kao sto je e50, tu i tamo mozda n70, (ispadaju oci)a kao prihvatljivije smatram dijagonale 2,4 na n73, 2,6 na w950 ili nekoj od sprava kakvu ima araphel, i naravo ipod.
Sto se tice divixa, ranije sam to furao na mpx200, kasnije su uslijedili telefoni bez operativnog sistema, pa sam batalio tu konverziju filmova.
To mi je bilo interesantno tamo 2005te, kada sam onako samouk provalio te funkcije, i priznajem bilo je to vise nego interesantno.
Filmici na mobu su interesantni u situacijama u gradskom prevozu, onako da prekratim vrijeme, naravno dok setam to nedolazi u obzir, a za duze destinacije puta, nosim lap top, i njega koristim za tu namjenu, i naravno u konkurenciji sa njim telefon nema sta da trauzi.
Isto tako mislim da je prilicno besmisleno gledati neki duzi film na telefonu dijagonale 2 inca kao sto je e50, tu i tamo mozda n70, (ispadaju oci)a kao prihvatljivije smatram dijagonale 2,4 na n73, 2,6 na w950 ili nekoj od sprava kakvu ima araphel, i naravo ipod.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Sto se tice videa na telefonu uglavnom su to muzicki metal spotovi,to mi bas odgovara.
Onda imam nekoliko epizoda "Nikad izvini",delove iz "Zikine dinastije","Nadrealiste"...
Inace jos nikad nisa ubacio kompletan film na phone,ne bih mogao gledati na ekranu ove velicine e50,ali da imam e61/61i onda bih razmislio.

Onda imam nekoliko epizoda "Nikad izvini",delove iz "Zikine dinastije","Nadrealiste"...
Inace jos nikad nisa ubacio kompletan film na phone,ne bih mogao gledati na ekranu ove velicine e50,ali da imam e61/61i onda bih razmislio.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ranije sam drzao one popularne,ali sada kao sto kaze kefalo,izlizane fore,a sada vise ne.Uglavnom mi mobilni sluzi za gledanje epizoda southparka,simpsonsa,drawn together i slicnih crtanih filmova,kada putujem autobusom na duze relacije (ne gsp,nisam lud pa da propustim stanicu
).Moze da bude veoma korisno,to me je spaslo sigurne smrti od dosade,kada sam cekao na granici prema Grckoj letos 

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
hmmm.. imam:
-SLK AMG (ne znam koji motor) gde uzima enza ferrarija u 3 pokusaja..
-AMG reklamu
-dodge caliber reklamu..
-orkestar koju svira srpsku himnu.. ali uzasno, kao da su se svi ponapijali pa svak svira sebi
-klizna vrata na automobilu, projekat NASE.. vrtata idu klizno prema dole i smestajku se ispod auta
eto ..nema vise.. i da, ovi klipovi stoje ima jedno 5 meseci
a na z3 nemam nista
-SLK AMG (ne znam koji motor) gde uzima enza ferrarija u 3 pokusaja..
-AMG reklamu
-dodge caliber reklamu..
-orkestar koju svira srpsku himnu.. ali uzasno, kao da su se svi ponapijali pa svak svira sebi
-klizna vrata na automobilu, projekat NASE.. vrtata idu klizno prema dole i smestajku se ispod auta
eto ..nema vise.. i da, ovi klipovi stoje ima jedno 5 meseci
a na z3 nemam nista
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18