Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
teqs* vecu glupost nisam cuo, a sta ti mislis jel moze? da moze to bi svi radili.
ako hoces da "ubacis 9.1 u 6630" udji u NSS i ukucaj product code od nekog symbian 9.1 telefona i uradi update preko NSU i imaces telefon koji ima symbian 9.1, al jedini problem je sto ti taj telefon nece raditi, sta sve ljudi nece pitati.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
teqs* ok, nije problem.
mogao bi to da uradis ovako kako sam rekao, da menjas product code, al onda telefon nece raditi, ako budes nekad imao jednu 6630 a da ti netreba onda odradi ovo pa vidi sta ce biti, a tom drugu reci da se lozi na sve sto vidi na internetu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
teqs* napisao: jel moze 6630 da se ubaci 9.1 verzia symbian?
Pa ljudi uzimaju te stare i glomazne symbian telefone samo zbog toga sto su njihove mogucnosti dan-danas neprevazidjene, a ti bi hteo da menjas njihov OS i da unisits to zlato. Bolje vise ceni to sto imas..
A što se tih programa tiče i oni su se dosta dugo razvijali da bi postali to što su, tako da daj malo više vremena i šanse i devetki. A čim programi za devetku postanu onoliko funkcionalni koliko su to za smicu, izaći će desetka
gargamel4 moze tema od symbian 9.1 u 6630, ali tema koja je pravljena za tu verziju symbiana i koja predstavlja symbian 9.1, tj. moze da se ubaci u 6630 tema koja je pravljena za nju a u kojoj su ikonice i ostali delovi teme slicni symbian 9.1.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.