Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lovd, pa nek ti cale uzme E61 u prodavnici, pa i sam vidis da je pala cena an oko 200 jura, sto je mislim nista. Nemoj da se zalecete sa postpaidom, skupo cete ga platiti. Inace ako ne daj Boze fali nesto telefonu, morate da idete u zvanican servis pa ovo pa ono... Ovako nadjete dobru radnju, pouzdanu, kupite tamo i ako bude problema, znate gde da se javite. I da telefon je extra, svaka cast na caletovom izboru 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Prvo da kazem da je ovo super
. Ngo nesto me interesuje npr. za pri paid jer moram da dopunim sa min 500 din i onda ova dva meseca trosim tih 500 din,jer bih u tom slucaju dopunio sa 1500din
ili mi je to cena da mi aktiviraju ovu uslugu,pa kad potrosim tih 500 din,onda mogu npr.da dopunim jos 200din i dalje ce mi biti minut u mrezi 1 din? 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Bonusi se dodaju. Na primer, uplatis 500 dinara, u roku od 24 h aktivira se "zimska carolija", i bonus od 150 dinara (pod uslovom da je istekao kalendarski mesec u kom si iskoristio predhodni bonus).
Poslednja izmena od djuice u Ned, 02. Dec 2007. 21:57, izmenjeno 1 put ukupno.
djuice user permanently deactivated.
Ispravljeno.
Da, jedan bonus u toku kalendarskog meseca. Konkretno, dopunio si kredit sa 300 i vise dinara 29. novembra (pod uslovom da pre toga nisi iskoristio bonus za novembar), 30. si dobio bonus od 150 dinara.
Opet si 5. decembra dopunio racun ali sa 500 ili vise dinara. U roku od 24 h aktivira se "zimska carolija". Uz to, dobijas jos 150 dinara na postojecih 150, uz "rok upotrebe" od 30 dana (od 6. decembra u ovom slucaju). Bonus za decembar je iskoriscen, sledeci ces moci da iskoristis u januaru, i tako u krug.

Da, jedan bonus u toku kalendarskog meseca. Konkretno, dopunio si kredit sa 300 i vise dinara 29. novembra (pod uslovom da pre toga nisi iskoristio bonus za novembar), 30. si dobio bonus od 150 dinara.
Opet si 5. decembra dopunio racun ali sa 500 ili vise dinara. U roku od 24 h aktivira se "zimska carolija". Uz to, dobijas jos 150 dinara na postojecih 150, uz "rok upotrebe" od 30 dana (od 6. decembra u ovom slucaju). Bonus za decembar je iskoriscen, sledeci ces moci da iskoristis u januaru, i tako u krug.

djuice user permanently deactivated.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Pa pazi oni od post-paida imaju konstantne prihode i cilj im je i nijih da povecaju,ali tu i tamo dodatni prihod prave i od pri-paida jer i od njih prave neke improvizovane post-paid korisnike jer ipak ti da bi ovo imao moras da uplatis min 500 din,ima veliki broj pri-paid brojeva i ako uplate dosta njih veliki je to prihod 

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovo što su uradili je pravi potez.njih naši razgovori u mreži ništa ne koštaju a nas upostavu poziva i 1.18din po minutu.e to je ono što tržište traži.gde ti možeš da telefoniraš opušteno da ne gledaš u sat.znači nikom neće da bude žao što je uplatio 500din a i više mesečno jer je za te pare stvarno telefonirao
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Evo zvao sam kor.centar i sta mi kazu pa kad uplatite u roku od 24 sata dobice te poruku da su vam aktivirali ovu uslugu i onda tek to pocinje da funkcionise. Dobro nije ni to lose mislim briga me za 25 din,nego se pitam da li nesto moze da prodje bez neke ZAJEBANCIJE I PODMETACINE,mislim mogao sam da se zapricam sat vremena
i sta onda-sigurno neko i jeste.E a nigde nema toga u reklami,niti na sajtu bar u fusnoti-bas su neprofesionalni-sabani.A npr.kad uplatim moj broj ili bilo sta drugo odmah se aktivira,tako da ni ova usluga nije nista posebno da mora da se ceka na aktivaciju 24h,nego su ovo sigurno namerno uradili.Rekao bih sada kao Miki Manojlovic onom cigancetu u filmu Klopka,ali ja sam malo kulturniji
pozz