gprs problem

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

gprs problem

Post od valdevit »

Ovaj problem nemogu da rešim na par modela koje sam imao.Sad imam 8600,a modeli koji su imali isti taj problem su:6131 i 6233.
U pitanju je sledeće,krenem da se konektujem na gprs i tel mi izbaci ''packet data not avalible'',iako je pre 5 minuta radilo sve kako treba :disgust: :disgust: ugasim,upalim tel i onda sve radi kako treba :uhuh: :dry:
dosta ljudi ima ovaj problem i svi kažu da je do mreže u šta ja sumnjam,jer sam imao 6300 i na njemu mi se nikad nije pojavio taj problem,a u pitanju je isti softver,al različit servis pek... 8)
da li neko ima rešenje :?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Flash firmware-a telefona bi trebalo da reshi problem... Ako je vec najnovija verzija unutra... sacekati sledecu, i nadati se da je greska ispravljena :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Preko cega pokusavas da se konektujes,opera mini ili...? Jer neke starije verzije opere mini su imale takav problem.
Proveri ponovo podesavanja,ali manuelno,ne slanjem konfiguracione poruke.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

sve sam to već probao,a što se tiče nove verzije softvera,kako stvari stoje,toga neće ni biti :cry: :cry:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pa pokusaj da reinstaliras tu verziju softvera koju vec imas, nista ne gubis, mozda se nesto zabrljavilo u toku ubacivanja tog softvera koji imas trenutno... :chytry: :chytry: :chytry:

Odgovori