Problem sa Nokia PC Suite

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Problem sa Nokia PC Suite

Post od Super Sayian »

Ljudi imam problem sa PC Suitom,desilo se pre neki dan ubacim nokiu na USB sve lepo prepozna ja kliknem na ono Get connected i on mi izbaci ovako:

There is no availabale connection type and therefore connection to phone cannot be established.The wizard will exit.
Pa kad kliknem OK kaze mi :
Pzl reinstal nokia PC suit and try agin

ja reinstaliro 3 puta i nece nista da mi radi u cemu je problem p**im ne mogu da bacam ziku na fon :S:S:S a u pitanju je PC Suite za 6288 -.- :chytry:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Super Sayian snimi novu verziju PC Suite-a, ja mislim da je 6.85.12.0 naj novija, problem je sigurno u driverima za usb za telefon, uz ovaj novi suite ces snimiti nove drivere i nece biti problema.
a ako bude jos nekih problema, postavi pitanje ovde:
viewtopic.php?t=7300 (tema vezana za konektovanje za USB)
8)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

Mhm...aj moz da mi kazes odakle da skinem taj novi PC Suite na Private Masage bio bih ti zahvalan (kao i uvek). . .

"AAAA PLACE MI SE" jos uvek nece da mi radi izbacuje isti error eo slike da vidite u cemu je problem :((((((

Slika

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Pazi nemam pojma sto insistiras na PM :?
Al' ja cu onako brezobrazno da bacim link ovako javno http://europe.nokia.com/A4144905
Mislim ipak ovo nije piraterija pa da ne sme na forum :D

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

skeptichni chicha, da ali meni je kljun dao da instaliram taj naj naj naj noviji i opet mi izbacuje neki raspali error znaci placem od muke(ne bukvalno) nerviram se do ... pc mi je ulubljen zbog toga,a i izasle su neke nove igre sto mi se svidjaju :smutny:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nadji Pc Suite cleaner, ocisti pc suite i instaliraj ponovo, bice da je do vooga. Ako nece, reinstall windowsa i sve ce da radi ko podmazano :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

miodrage, e bas ti hvala ohrabrio sam si me brate :D sad treba da kupim najmanje 10DVD-eva da narezem sve sto sam imao na ovom jadnom pc-u... aj probacu sa tim PC suit clenerom pa da idem na noz

boki_9414
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2007. 05:22

Post od boki_9414 »

meni moja nokia 3250 nije nikada mogla da se konektuje na pc suite. skoro sam kupio cd sa igricama, programima, temama i na njemu sam dobio najnoviju verziju pc suite i sad mu treba 2 sec da se konektuje. bez da ja stavim get connect :D :D :D :D :D :D
Nokia N73 ME

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

boki_9414, umm meni se moja 3250 uvek konektuje,nego PC Suite ima neki bug kad kliknem get connected samo mi izadje ... fon radi savrseno dok mi je radio PC Suite :S sad ne mogu nista da radim :(

boki_9414
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2007. 05:22

Post od boki_9414 »

meni nikako nije mogla da se konektuje, ne znam zasto udjem u get connected i pise da prikacim fon na usb, ja prikljucim on nista-i po pola sata ne mrda se nista. a sad super......... :wink:
Nokia N73 ME

Odgovori