odlucila sam se da uzmem telefon ali koji mora da:
ima stereo zvucnike ili bar jak i kvalitetan zvuk
ekran sa vise od 10mil boja
da podrzava pokretnu pozadinu
da bude smartphone
da ima radio
da ga ima u crnoj boji
mozda sam malo prezahtevna ali sta cu
ne malo vec malo vise... prvo nisi rekla do koje love... Drugo,N73 ti se potpuno uklapa u te prohteve... ima sve sto ti treba,pa cak i vise... a podrzava sve
kapoerista90 kolko ja znam N73 nema preko 10 mil. boja, vec podrzava do 262.144 boja. nightstarnemo sta ce ti pokretna pozadina? to ce da ti pojede bateriju.
pogledaj N95 8GB
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ja koliko znam symbian telefoni nemaju pokretne pozadine Dobro to se moze namestiti pomocu nekog programa, ali opet nije to to...
Sve ove zahteve razumem, osim ovog za ekran sa vise od 10mil. boja nisam u toku jel to sad u trendu??? da se hvalis da imas ekran od 16mil. boja
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Neki Symbiani mogu da imaju animated wallpapers, neki ne mogu. Ima doduse programa koji to reshavaju, ali to izgleda u najblazu ruku recheno smesno. nightstarnemo, izgleda da znas sta hoces, samo mislim da takav telefon jos ne postoji
pa cena da nije preko 400 evrica !!! to mogu da izdacim iz liste zahteva pokretnu pozadinu i ono za ekran preko 10mil boja,teska srca,
ali meni treba telefon za net i muziku a kamera samo da je ima ne pitam kakva!!
svidja mi se n81 imali neko iskustva sa njom????a nokiu n73 me ima moj brat od tetke i ne svidja mi se bas nesto ali ako mi ne preostane nista drugo uzecu njega ili n73me a sto se tice n81 on mi je bas ekstra samo ga nema u prodavnicama u mom gradu bar ne za sada tako da ne mogu da ga isprobam pa ako ga neko ima moze li da mi kaze kakav je...
Udjete u kafic sretnete neku dobru ribu izvadite neki telefon sa 262k boja a ona Pf to sad svako ima,a izvadite telefon sa 16mil boja e tad ste pravi baja Moj savet uzmi N81 8GB i
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
haha mislim da cu sacekati jos malo 1-2 meseca da se cena n81 jos spusti posto vec pada i nije mi frka a i ustedecu e a sta je sa nokiom 6120 classic kakav jE???
madness99 samo ja sam zensko pa nije zato nego mi se cini (mozda i gresim)da je slika lepsa na telefonu sa 16mil boja nego na onom sa 262k opet kazem mozda mi se samo cini
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
nightstarnemo, lepota slike zavisi od odnosa rezolucije i fizicke velicine ekrana,npr pogledaj sliku na k750 (1.8 inca i 176*220 rezolucija),pa posle sliku na k800 (2 inca i 240*320)....
Azimuth, naravno da nije isto, sto da neces da mi kazes da nema razlike u zvuku Da su 6600 i n91 isti? Ja sam rekao da su razlike u kvalitetu na iPodu, n91 i w950(ranije, sada je softwerski unakazen) minimalne, ali ta tri telefona imaju osetnu razliku od ostalih telefona.... I to moze da se oseti...
Cek malo, a sta mu dodje smart fon? Simbijan? Ja sam mislio da su smart fonovi svi oni koji imaju operativni sistem tj. nisu bazirani na "javi": Simbijan (u svim verzijama), Windows mobile, pa i ovaj koji ima Mac OS X 10 a ti ga nazva "dumb" mada nisam cuo za taj izraz i ne znam sta znaci
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.