Mmmm, ovo lichi na dobru makinu
VeNoM. Sad si mi ulepsao dan
Stefan33, nisam ja nikoga isprozivao, ima zaista ljudi kojima je N95 potreban, i koji mu koriste 70-90% mogucnosti. Moj najbolji ortak je uzeo 8GB verziju, i on je komp manijak kao i ja, tako da znam da bi mogao da ga iskoristi do kraja, ali iz meni nepoznatih razloga on to ne radi. Sam si naveo primer drugarice. Stvarno ne shvatam ljude koji uzmu smartphone a ne iskoriste mu ni "M" od mogucnosti. Pa cemu takav telefon. Ja za svoj E61 tvrdim da mu cedim 110% mogucnosti koje ima.
Za kameru i to ako nekome treba mislim da je bolja stvar K850i ili N93i. Mada u x tema sam napisao da mobilni telefon nikad nece dostici kvalitet digitalaca, te je bolje ako vec imas nameru da slikas da nosis digitalac sa sobom. Ok, ajde da me se ne razapne na krst, jeste, ima tih nepredvidjenih situacija kad kazes sebi, jaoj kako nemam fotoaparat sa sobom, ali takvu situaciju moze i neka prosecna kamera na fonu da odradi...
Da ne bude kako sam se udaljio od tebe, malo sam trazio po netu, i nasao da ce uz E71 da izadje i E66 kao naslednik E65 (imace iste karakteristike kao E71, a oblik kao E65 i navodno je ruzan ko smrt) Pa videcemo.