ja moram svaki menu.ml preradi sam, da bi dobio ono sto mi treba
 ja moram svaki menu.ml preradi sam, da bi dobio ono sto mi treba 
1.bookmark idu u tpa folder, pages u ifs

2.promenis EQ, npr. promenili su za voice u mega bass(pomerili 2 stupnja nesto malo
 )
  )3.snima video u mp4
4.snima playlist kao txt
Taj zadnji sluzi da ako igras igricu i kad otvoris poklopac da se odmah ukljuci kamera, to sad ne mozes...
peky@n93, pa i nisam nesto zadovoljan
 ok su slike sa blicem i spolja, ali nekako mislim da je puno izrazena ostrina, bas je malo preterano...
 ok su slike sa blicem i spolja, ali nekako mislim da je puno izrazena ostrina, bas je malo preterano...Evo slika torte
 iako je bilo svetla blic je opalio, ali opet nekako ima suma...
 iako je bilo svetla blic je opalio, ali opet nekako ima suma...A ova druga cisto iz zezanja, da probam makro
Ima bug drajver, kad stavim na -2.0 umesto da ISO bude najmanji ono je ustvari najveci, onda tek kad opalim drugu sliku onda tek ukapira da je -2.0

Jel to za rodjendan? Ajde share-uj malo na RapidShare...
 Jel to za rodjendan? Ajde share-uj malo na RapidShare...  

Svasta nesto procitah ovde... Nisam ni znao da moze da se moduje K800i ovoliko... NEgo imam pitanjce. Ovi drajveri sa prve strane se razlikuju od drajvera koji sam dobio uz fon ili ne? I treba li da deinstaliram prvo ove "stare" pre nego stavim ove sa foruma ili ne?
  Svasta nesto procitah ovde... Nisam ni znao da moze da se moduje K800i ovoliko... NEgo imam pitanjce. Ovi drajveri sa prve strane se razlikuju od drajvera koji sam dobio uz fon ili ne? I treba li da deinstaliram prvo ove "stare" pre nego stavim ove sa foruma ili ne?

slike su nekako mnogo tamne, blic je mnogo jak i slika nije ostra, makro uopste ne radi lepo
 slike su nekako mnogo tamne, blic je mnogo jak i slika nije ostra, makro uopste ne radi lepo