A fala bogu,svaki tel koji sam zeleo sam imao... ili imam... Jedino D500 nisam,al sam zato odmah kad se pojavio uzeo D600
Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
SX1 je simpa,al je tastatura strasno strasno neudobna,al od 6600 je po meni bolji...
A fala bogu,svaki tel koji sam zeleo sam imao... ili imam... Jedino D500 nisam,al sam zato odmah kad se pojavio uzeo D600
a telefon koji sad zelim,i koji cu nadam se u skorije uzeti je Nokia N82... stvarno je zelim...E da,i nokia 8800 Schiroko al preskupa je...
Nokia E71... Elegant, but deadly
Svojevremeno sam zeleo da imam Samsung E700 i nikako ga nisam mogao kupiti. Tek sada kada je izasao M300 koji lici na njega sam kupio, malo sam ga njakao jedno 2-3 meseca i onda sam ga prodao jer sam video da je tel brlja ali uostalom sta se moze dobiti kad je tel 65E!
Sada su mi za oko zapali N82 i E61i!
Nekako bi mi najbolja kombinacija bila: neki muzicki tel (N91 ili w960) + E61i!!!
Skromno nema sta!
:):):):)
Sada su mi za oko zapali N82 i E61i!
Nekako bi mi najbolja kombinacija bila: neki muzicki tel (N91 ili w960) + E61i!!!
Skromno nema sta!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
miodrage, imam i ja dve kartice za koriscenje pa reko da uparim neka 2 tel-a, a ova 2 mi zapala za oko!
A to da je E61i kompletan tel stoji!!!!
A to da je E61i kompletan tel stoji!!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Panasonic X700 ali se nikada nije pojavio masovnije kod nas, bilo ga je samo na crno polovno, u radnjama mislim samo jednoj i to sedam dana, dok je kod hrvata bio u masovnoj ponudi, i to preko operatera, a kada se panasonic povuka iz proizvodje gsm aparata, cijena mu je skliznula kao benq siemensu,
Kasnije panasonic x800 identicna specifikacija kao i prvom samo je bio tanak.
U svoje vrijeme su bili najmanji smartphon-i i plus imali su u to vrijeme revolucionarnu mogucnost edicije office dokumenata.
Jos sam htjeo nokiju 9300i,ali je precjenjen, a polovno ne bih riskirao.
Nesjecam se da sam nesto drugo zarko zelio kao ovo, ali sigurno ima tu jos modela, ali ovi su bas upecatljivo ostavili trag, a nisam ih imao.
Danas kao vrlo kvalitetno rjesenje mislim da je se P1, htc touch, a ako je standardan koncept fona u pitanju, mislim da je n82 vrlo dobar izbor, mislim da ce biti best seler, samo je jos malo precjenjen.
Kasnije panasonic x800 identicna specifikacija kao i prvom samo je bio tanak.
U svoje vrijeme su bili najmanji smartphon-i i plus imali su u to vrijeme revolucionarnu mogucnost edicije office dokumenata.
Jos sam htjeo nokiju 9300i,ali je precjenjen, a polovno ne bih riskirao.
Nesjecam se da sam nesto drugo zarko zelio kao ovo, ali sigurno ima tu jos modela, ali ovi su bas upecatljivo ostavili trag, a nisam ih imao.
Danas kao vrlo kvalitetno rjesenje mislim da je se P1, htc touch, a ako je standardan koncept fona u pitanju, mislim da je n82 vrlo dobar izbor, mislim da ce biti best seler, samo je jos malo precjenjen.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
jedan, od mnogih telefona koje bih zeleo da imam, je i HTC Advantage X7500, pre sam zeleo da imam nokiu 6600, i posle dugo vremena uzeo sam je, nadam se da ce tako biti i sa ovim modelom.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lampash, evo, hoces da ti nabavimo za 200E, i da si srecan, i da nas castis ruckom sve forumashe koji dodju?:) Salim se. Pa jel toliki problem doci do BG i pazariti strava telefon? Izracunaj da li ti se isplati i to ti je to. Ja uvek pravim racunicu da li mi se negde isplati ici i uzeti nesto po naocigled manjoj ceni. Uracunas gorivo, nesto da se pojede popije... i imas cenu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Resničanin
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520