Kako mogu "ručno" da instaliram Java igre za Samsung L760 koje sam preuzeo sa neta???
Kada kopiram *.JAR i *.JAD fajlove na telefon, ne nudi mi se ni jedna opcija pomoću koje bih mogao da ih instaliram ili pokrenem.
Nešto se već pisalo na ovu temu ali tada se nije radilo konkretno o ovom modelu telefona...
Unapred zahvaljujem na svakoj vrsti pomoći.
Java igre za SGH-L760
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Ica.Z za prebacivanje java aplikacija potreban ti je: P2k Tools, instaliras ga, prikacis telefon preko USB-a i preko tog programa prebaujes sta hoces od java app. na telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
kljun, ovo i mene zanima za samsung P850 . Do sad nisam ukapirao .Isti slucaj kao sto se desava i Ica-i . Evo bio sam na stranici - http://p2ktools-mod.en.softonic.com/java - ali videh da je ovo izgleda za motorolu .
Jel smem da ovo probam na samsungu ?

Jel smem da ovo probam na samsungu ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kljun, vlada1970 evo teme gde sam napisao tutorijal kako snimiti java aplikaciju na Samsung mobilni telefon.
nadam se da ce pomoci.
nadam se da ce pomoci.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ne vidim gde je link kljun
Nesto ti nije ispalo dobro sa postovanjem garantovano 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas