Zamisli da stavis npr. w660i sw i xs++ ga prepoznaje kao w660i, a tebi pola dugmica ne radi, ne mozes da drzis C, ne mozes nista...
Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Normalno je
jer ti je sad IMEI od k800i, a GDFS je od k810i, i onda program posto vidi da se razlikuje koristi IMEI 
Zamisli da stavis npr. w660i sw i xs++ ga prepoznaje kao w660i, a tebi pola dugmica ne radi, ne mozes da drzis C, ne mozes nista...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- hristijan90
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 31. Dec 2007. 19:43
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert

- Slobodan_NS
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- MilančeBGD
- Expert

http://www.mm.pl/~oktawian/instrukcje/f ... filmik.avi
To je video tutorijal
Skines svoj k810i MAIN(verovatno imas) skines far+jdflasher...
btw. evo kako izgleda ikonica, i novi skin za radiJo

To je video tutorijal
btw. evo kako izgleda ikonica, i novi skin za radiJo
- MilančeBGD
- Expert

- Slobodan_NS
- Entuzijasta

- MilančeBGD
- Expert

Steffa, kod mene je poslednja opcija save to(da li da pamti na internu ili na mem.karticu) predzadnja opcija je Reset file no... a pre nje je stavljanje datuma
Sad jedino ako ti imas neki drugi telefon ili mozda drugi softver(jer na k550i to nema)
Sad jedino ako ti imas neki drugi telefon ili mozda drugi softver(jer na k550i to nema)
- Slobodan_NS
- Entuzijasta

- Slobodan_NS
- Entuzijasta

- MilančeBGD
- Expert

Jedno pitanje za sve koji su koristili genusa 6.0
Da li ste primetili da je fotografija sa genusom mnogo laksha nego sa originalnim drajverom?
Sa genusom je fotka 550-750kb,
dok je sa originalnim 700-900kb...
Malo mi je to nelogicno, posto jasno je da onda slika mora biti nekvalitetnija(tj. nosi manje informacija)...ili se varam?
Stavio sam genusa i razlika je ogromna...boje su prirodnije i slika je cistija dosta, jedino mi to sa tezinom slike nije jasno.
Da li ste primetili da je fotografija sa genusom mnogo laksha nego sa originalnim drajverom?
Sa genusom je fotka 550-750kb,
dok je sa originalnim 700-900kb...
Malo mi je to nelogicno, posto jasno je da onda slika mora biti nekvalitetnija(tj. nosi manje informacija)...ili se varam?
Stavio sam genusa i razlika je ogromna...boje su prirodnije i slika je cistija dosta, jedino mi to sa tezinom slike nije jasno.
- MilančeBGD
- Expert

Pa jeste nelogicno
ali zavisi od situacije, od podesavanja drajvera i modovanja samog...
Ovako k800i/k810i imaju ogranicenu velicinu slike i ona iznosi oko 906KB, znaci nema sanse da neko dobije vecu sliku jer je to ogranicenje u softveru.Sad number1 i ostali moderi cekaju patch koji ce ukloniti to ogranicenje, time ce moci da se poboljsa kvalitet i imacemo vece slike, cak mozda i do 1.5MB
Najbolje je to sto se u modere prikljucio najbolji moder k750i/w810i/w800i/d750i drajvera
a to je raiderski, uzeo je k800i i polako je krenuo da pravi novi drajver.
Ono sto mozemo ocekivati jesu nove opcije poput manuelnog fokusiranja, novog nocnog moda, evo cak su pronasli da naprave od Bestpic opcije HDR
Ko ne zna sta je HDR neka trazi na google, ili ne mora ni da zna 
Ovako k800i/k810i imaju ogranicenu velicinu slike i ona iznosi oko 906KB, znaci nema sanse da neko dobije vecu sliku jer je to ogranicenje u softveru.Sad number1 i ostali moderi cekaju patch koji ce ukloniti to ogranicenje, time ce moci da se poboljsa kvalitet i imacemo vece slike, cak mozda i do 1.5MB
Najbolje je to sto se u modere prikljucio najbolji moder k750i/w810i/w800i/d750i drajvera
Ono sto mozemo ocekivati jesu nove opcije poput manuelnog fokusiranja, novog nocnog moda, evo cak su pronasli da naprave od Bestpic opcije HDR