Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo
Heheheheheheheeee!
Bas je tema interesantna...Meni je pre neke dve godine na beer festu upao sony ericsson z1010 u casu piva i crko.Odmah sam ga iskljucio ali se nisam setio da mu izvadim bateriju...i eto.....fon je skroz mrtav.Do dana danasnjeg nisam uspeo da ga popravim.Bezveze bas mi je zao,jer je bas bio simpatican fon... 
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Stefane, meni se desilo slichno. Bio ja sa kevom i sestrom na moru u grchkoj. I Imao Sony Ericsson T610. Dobio sam ga 2 dana pre puta. I nshta, mi se vracamo iz shetnje, i oce moja pametna
keva da napravi shalu, pa me gurne nocu u bazen, sve sa odecom
. I nishta, xaxaxaxaxaxa
svima smeshno, svima super, ali, ja posle 5 min. vidim, meni telefon u dzepu, i nishta. Crko mi. Sve sam probo, ali maler. Kazu u servisu da mu sprzena neka tabla (tako neshto). I ja imao chitavih 5 dana fon. Ali sam ga dobio besplatno. a najjacha fora mog frenda je bila ta da nadje neki fon koji je u to vereme koshtao nekih 200 evra. I posle 2 dana, neko mu ukro. MALER
. Neznam, ja sam bash dosta telefona pokvario, polomio, izgubio. Ovako, 8 tel polomio, 1 izgubio, a sad koristim 5300. Imao sam okruglo 10 telova. Tako da 8+1+1=10. Yeeeee, ja sam debil
!!!! Shalim se.
miodrage, gallee, XEXEXEXEXe
Nema ljutnje, naraavno! Pa jesam li ili nisam sam to reko!? Ali, ne, ja stvarno, nisam normalan, ja svaki tel. koji dobijem, razlupam ga posle najvishe 5-6 meseci. Evo, dao sam obecanje da cu ovaj 5300 chuvati . Xexexexe
Malo sutra, al ajde. Ovo mi je test. Ako i ovaj razdrndam posle 10 meseci, za mene je r310 ZAKON!!!
Raloni, ma zatebe je pandurska Motorola toki-voki i onda si miran! 
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
meni je drug pricao da je njegov kum posle pecenja rakije (znate kako to vec ide malo peces malo pijes) bio patos pijan....odnesu ga lepo ljudi kuci stave ga u krevet....sutra dan on ustaje kad ceo krevet mirise na urin (haha toliko je bio pijan da se upisao dok je spavao)...posto mu je tell bio u dzepu nije tesko zamisliti sta se sa njim desilo....
P.S. ovo je ubedljivo najgluplje unisten telefon.....ajde pozz ako cujem nesto bolje napisacu
P.S. ovo je ubedljivo najgluplje unisten telefon.....ajde pozz ako cujem nesto bolje napisacu
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...