Sta mislite, o ovom Samsung symbian telefonu???
Cuo sam da je telefon bomba i da ce moci ravnomerno da se takmici sa nok 6680??? Jedino sto nije 3G.
Jel zna neko nesto vise o njemu, specifikacije slike i to...
You're missing the point. Jasno je i tebi i meni šta je bolje, ja pričam o tome šta većina koristi bez obzira na to da li je glupo ili ne. Mislim, zar bi Samsung prodavao toliko telefona da je ljudima BT bitan, a znamo da jedan (1) njihov telefon to ima.akki napisao:Ne, nisam se salio...Sto se tice tih telefonskih servisa... pa ti slobodno narucuj i placaj 20ak i vise dinara a sve to mozes isto za dzabe da nadjes na netu i prebacis na tel...
Pa nisu naša fudbalska reprezentacija da im trebaju godine da se saberu. Ne prave oni loše telefone, naprotiv, samo to nije ono što žele široke narodne mase. Samim tim - gube pozicije na tržištu, čak ih je i LG pretekaoJesu S i E dve stare firme... ali ti ljudi po prvi put rade zajedno i suludo je govoriti da je to stara firma i da su oni mnogo toga nasledili... upravo zbog toga su im i prvi modeli bili bez veze!
Ja bih voleo da je tako, ali čisto sumnjam...Dexter napisao:Pa dobro polako razvijaju se....a krenuli su u dobrim pravcu tako da....za koju godinu...bice bolje....