Jel to ta utakmica koju je gazda Buturovic namestio?
Slike sa mobilnih telefona
Uf ova sa stadiona je jako dobra slika!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

MilančeBGD, slazem se u potpunosti,kod telefona koji imaju dobre kamera module u vecini slucajeva podesavanja igraju veliku ulogu na kvalitet fotografije

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

sasa-SE, i ja da ga imam ne bih ga nikad prodao  

Jos malo da se poigras u PS kao plankgatan i imao bi ekstra slike
 Joj sto volim da ga prozivam 

Kao samo smanji sliku u PS, a kad je vec i otvorio PS moze da uradi malu korekciju boja, kontrasta...
Mislim sta reci? Uzivajte u ovim prelepim slikama

Jos malo da se poigras u PS kao plankgatan i imao bi ekstra slike
Kao samo smanji sliku u PS, a kad je vec i otvorio PS moze da uradi malu korekciju boja, kontrasta...
Mislim sta reci? Uzivajte u ovim prelepim slikama
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9  nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- Sensei
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
 - Kontakt:

Hvala Sale_M, stvarno mi kad pogledam ove slike nedostaje moj w800  

Evo jos par slika cu da podjelim sa vama i onda cu se potruditi da ih ne gledam jedno vrijeme da mi ne bi bilo previse zao

Bekra, pogledaj tvoje slike sa k800(i ja sam ga imao do skoro) i ove sa mog w800 na 100% zumu
Po meni ogromna prednost je na strani w800

Kao sto se vidi sa svih ovih slika bas sam volio da puno slikam sa w800, vise nego sa bilo kojim drugim telefonom.
Inace, namjerno sam okacio zadnju sliku, koja je slikana u zatvorenoj prostoriji, da bi vidjeli kakve su slike pri slabom osvjetljenju.
Naravno dosta losije nego ove napolju ali opet jako dobro s obzirom da je slikano bez blica.

Evo jos par slika cu da podjelim sa vama i onda cu se potruditi da ih ne gledam jedno vrijeme da mi ne bi bilo previse zao
Bekra, pogledaj tvoje slike sa k800(i ja sam ga imao do skoro) i ove sa mog w800 na 100% zumu
Po meni ogromna prednost je na strani w800

Kao sto se vidi sa svih ovih slika bas sam volio da puno slikam sa w800, vise nego sa bilo kojim drugim telefonom.
Inace, namjerno sam okacio zadnju sliku, koja je slikana u zatvorenoj prostoriji, da bi vidjeli kakve su slike pri slabom osvjetljenju.
Naravno dosta losije nego ove napolju ali opet jako dobro s obzirom da je slikano bez blica.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						Sensei, tacno, ti stariji w800, k750, d750, prave manje mutne slike, i bolje se vide na 100 %. Kod k800 je na strani sto su slike vece, i ima vise opcija za zajebanciju u razlicitim osvetljenjima, i tu xenon perfektno radi svoj posao.
Ali opet, menjao sam k750 za k800 najvise zbog rezolucije ekrana i brzine rada. hteo sam i w950, ali tu nemam kameru kojom mogu sacuvati neki "trenutak". A kad putujem negde, Canon a450 ipak bolje odradjuje svoj posao, iako je taj fotoaparat jeftiniji od k800

Ali opet, menjao sam k750 za k800 najvise zbog rezolucije ekrana i brzine rada. hteo sam i w950, ali tu nemam kameru kojom mogu sacuvati neki "trenutak". A kad putujem negde, Canon a450 ipak bolje odradjuje svoj posao, iako je taj fotoaparat jeftiniji od k800
- McLaren F1
 - Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
 - :: LG G2

sasa-SE,kao i uvek vrh slike! 

A jel i dalje imas onu tvoju galeriju gde kacis sve slike slikane sa K750 pa da ljudi vide sta radi telefon sa 2Mpx!

Sensei,takodje jako lepe slike!

Btw i ja sam imao K750 CID36 al mu je pregorela ploca pa sam ga bacio jer bi popravka bas dosta izasla,sada vidim da sam potpuno pogresio!

A jel i dalje imas onu tvoju galeriju gde kacis sve slike slikane sa K750 pa da ljudi vide sta radi telefon sa 2Mpx!
Sensei,takodje jako lepe slike!
Btw i ja sam imao K750 CID36 al mu je pregorela ploca pa sam ga bacio jer bi popravka bas dosta izasla,sada vidim da sam potpuno pogresio!
Sensei, odlicne su slike!!!
peky@n93, uf ala je ona macka sugava!
:):)
Sale_M, gde je ona priroda? Da se tamo ode malo na neki rostilj i opustanje!

peky@n93, uf ala je ona macka sugava!
Sale_M, gde je ona priroda? Da se tamo ode malo na neki rostilj i opustanje!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						IDzO,nije sugava to su mu ozilci po faci 
 voli covek da se bije sa mackama 
 inace imam i ja dosta fotki sa k750 i d750.drugar moj ima neku lesinu k750 dosta je star fon,pa mozda je kod njega cid36

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9  nikond7200