Koji telefon imate?
Pozdrav svima!
Evo ovako: Imao sam Sony Ericsson W810i, koji sam prodao pre nedelju dana. Sada imam Nokiu 6120 classic, i uopste nisam zadovoljan. Sada zalim za mojim W810. Jednostavno je na 6120 slaba kamera, mala su slova kada pisem poruku, iako sam namestio na najveca.Sav telefon pucketa u ruci i   slaba je baterija! Jeste Symbian i sve to ok, ali meni je SE zakon! Tako da cu najverovatnije opet uzeti neki Sony Ericsson mozda W880i zbog dizajna ili K800i. I onda cu da cekam pad cene K850i
   Jednostavno je na 6120 slaba kamera, mala su slova kada pisem poruku, iako sam namestio na najveca.Sav telefon pucketa u ruci i   slaba je baterija! Jeste Symbian i sve to ok, ali meni je SE zakon! Tako da cu najverovatnije opet uzeti neki Sony Ericsson mozda W880i zbog dizajna ili K800i. I onda cu da cekam pad cene K850i    Pozz
   Pozz

Evo ovako: Imao sam Sony Ericsson W810i, koji sam prodao pre nedelju dana. Sada imam Nokiu 6120 classic, i uopste nisam zadovoljan. Sada zalim za mojim W810.
 Jednostavno je na 6120 slaba kamera, mala su slova kada pisem poruku, iako sam namestio na najveca.Sav telefon pucketa u ruci i   slaba je baterija! Jeste Symbian i sve to ok, ali meni je SE zakon! Tako da cu najverovatnije opet uzeti neki Sony Ericsson mozda W880i zbog dizajna ili K800i. I onda cu da cekam pad cene K850i
   Jednostavno je na 6120 slaba kamera, mala su slova kada pisem poruku, iako sam namestio na najveca.Sav telefon pucketa u ruci i   slaba je baterija! Jeste Symbian i sve to ok, ali meni je SE zakon! Tako da cu najverovatnije opet uzeti neki Sony Ericsson mozda W880i zbog dizajna ili K800i. I onda cu da cekam pad cene K850i    Pozz
   PozzSE W880i, T250i, Nokia 6230
						- kapoerista90
- Expert 
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90,   Verovatno si u pravu. Ali ko ce izdrzati sa ovim telefonom tako dugo.   

Veruj mi da sam citao razne komentare o 6120 dok ga nisam uzeo, ali izgleda da nisam naisao na prave informacije. 

Videcu jos sta cu da uradim. U svakom slucaju hvala ti na iskrenim recima.

Veruj mi da sam citao razne komentare o 6120 dok ga nisam uzeo, ali izgleda da nisam naisao na prave informacije.

Videcu jos sta cu da uradim. U svakom slucaju hvala ti na iskrenim recima.

SE W880i, T250i, Nokia 6230
						- Dream Weaver
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, N91 8Gb... pretpostavljam crna varijanta... pa čestitam...  ... Dobar izbor... Znam jednog vrlo zahtevnog korisnika koji je već duže vreme zadovoljan N91-om (znaš ga i ti...
 ... Dobar izbor... Znam jednog vrlo zahtevnog korisnika koji je već duže vreme zadovoljan N91-om (znaš ga i ti...  )... Verujem da ćeš i ti biti...
 )... Verujem da ćeš i ti biti...   

... Dobar izbor... Znam jednog vrlo zahtevnog korisnika koji je već duže vreme zadovoljan N91-om (znaš ga i ti...
 ... Dobar izbor... Znam jednog vrlo zahtevnog korisnika koji je već duže vreme zadovoljan N91-om (znaš ga i ti...  )... Verujem da ćeš i ti biti...
 )... Verujem da ćeš i ti biti...   

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- kapoerista90
- Expert 
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
pa nemam pojma,meni je ekran potpuno isti kao na n70 i tako tim telefonima.sasvim mi je ok.nemoze da se poredi sa m600i ali zato je recimo u odnosu na njega mnogo vidljiviji na suncu.
ali ono sto treba da radi odlicno,to i radi....znaci muzika.sad shvatam zasto ga ljudi poput Miskonija nikad ne bi menjali.....nemoze da bude isti zvuk kao moj Cowon,ali je jaaaako blizu

ali ono sto treba da radi odlicno,to i radi....znaci muzika.sad shvatam zasto ga ljudi poput Miskonija nikad ne bi menjali.....nemoze da bude isti zvuk kao moj Cowon,ali je jaaaako blizu

Mnogo je glasniji N91 od W950, upoređivali drug i ja... araphel, čestitam na kupovini i slažem se da je podešenje ekvilajzera Rock + stereo widening odlično za rock/metal i slično.
Pozdrav!

Pozdrav!

Poslednja izmena od Vincent u Sub, 01. Mar 2008. 17:44, izmenjeno 1 put ukupno.

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
						Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

koji mi je preneo svoja expertska zapazanja.stvarno je bio dobar dil,morao sam da prihvatim,a ifon je predivan ovako crn
  koji mi je preneo svoja expertska zapazanja.stvarno je bio dobar dil,morao sam da prihvatim,a ifon je predivan ovako crn